jul i sikte!

Nu är det inte länge kvar innan det är julafton. Det finns många människor här i världen som inte alls tycker om julen . jag kan verkligen förstå dom. Dock hör jag inte till dom som hatar julen. Jag tycker att det är så otroligt mysigt med jul! Älskar julmaten! Jag bara njuter totalt när det dags att äta :) den här julen kan jag ju sitta med vid bordet lite längre i alla fall. Förra julen satt jag kanske vid bordet ca 10 min. då mådde jag riktigt kasst. Tur att jag har lärt mig att hantera min fruktansvärda mage nu!. Hela familjen Lundström älskar julen :) storebror david börjar redan på sommaren att tjata om julmaten. :P
Jag längtar så otroligt mycket efter mina bröder! Fast i år så blir det bara david som kommer hem. Johannes och maria orkar inte åka till pite med både lille einar och katten. Det är förståeligt! Men ruskigt trist. Saknar dom allihopa! Vi kan ju bara se på bilder att einar växer dag för dag och att han har börjat att skratta och allting. Tycker att dom snart ska insé att det är dags att flytta hem!

Jag både längtar och gruvar mig för julafton. Vi ska vara med släkten på pappas sida. det finns ingen som låter så lik pappa på rösten som hans yngsta lillebror micke. Det värmer i hjärtat när man hör micke skämta på dom ställen som pappa skulle ha gjort. Och när han retas osv. det både värmer och hugger i en . det finns en till orsak som gör att julafton kan bli jobbig. Men jag får väl försöka ignorera så går det kanske bra ändå. Annars så ser jag bara framemot julen. :) jag får äntligen min mobil då!! :) tror inte att jag kommer att få så många packet iår. Men det gör absolut ingenting. Dock blir vi precis som barn allihopa när det är julafton. Speciellt mina bröder :P vi tävlar alltid om vem som får mest julklappar. Eftersom att jag är tjej så är det alltid jag som vinner. Som tjej så får man ju alltid en massa små tjafs som någon i släkten inte har kunnat låta bli att köpa. Fast det gör inget. Det är ju tanken som räknas. När julaftonen är bort stökad så blir det att ta en öl på kalles. Det har också blivit en tradition. En mycket mysig sådan :)
Den här julen kommer det att bli mycket fest! :) hoppas bara att jag orkar.
Däremot så är det ruggit trist att alla som kommer hem över julen dom stannar bara ett kort tag. Från 23-26. Så jag kommer inte att hinna träffa alla :(
Min bror åker också hem den 26e :( jag som hade sett framemot att få hänga på pitholm och käka julmat när jag ville under mellandagarna. Men som sagt ..david åker tillbaka 26 och mamma och sam åker till uppsala också . så mellandagarna så blir jag själv. :( så har det aldrig varit någonsin. Trist! En liten tröst är att jag har sagt till mamma att jag måste få ta hem massor med julmat till mig så jag kan har kvar julstämmningen ett litet tag i alla fall.
Nu är juklklapparna också klara. I år har det blivit många julklappar åt mig själv också ;) jag har inte unnat mig kläder och annat på många måndader så nu när jag fick mina skatte pengar så tog jag igen det. :P
Igår fick jag också besked om att dom har satt in 1475kr för mina saker som blev stulna. Så nu kan jag köpa mig en ny digitalkamera också!! :)
Juklappar till mig själv..

4 tröjor och en stickad klänning och under kläder från skölds
1 väska
 ett namnshalsband (sånt där som sex and the city carrie har)
snart en ny kamera också :)

så god jul hannah!
Önskar
Hannah

Annars då ?
Ja.. just nu så har jag urinvägsinfektion igen! :( jag fick det i söndags natt. Sov ossit på den natten. Tur att jag hade pencelin (hur det nu stavas) hemma. Jag sov hela dagen igår. Så det blev ingen bokcirkel. Dock är det första gången som jag är borta från den. stort för att vara hannah håå. Jag kanske behövde vila mig från käftsmällarna. Jag går just nu bara och väntar på att min ork ska komma tillbaka. Men än så länge så ser jag inte nån skymt av ork. Jag var på stan idag och var svimfärdig. Skulle egentligen gå och handla när jag kom tillbaka från stan . men jag orkar inte gå ut igen idag.

Helgen då?
Jo den har varit suverän!
Fredagen började med att jag skulle till af. Fast jag fick ta taxi när jag insåg att jag var alldeles för sent ute. Men för en gångs skull så ringde jag och sa till att jag skulle bli sen. Det brukar jag aldrig våga göra. Alltid när jag ska göra nått som är nytt för mig så gruvar jag mig så mycket och då kommer jag alltid försent också. dom var jätte gulliga på af. Jag har aldrig varit med om att när man går från af så äe man på bra humör. Men jag var glad och nöjd när jag gick därifrån. Nu är det bestämt att jag ska börja arbetsträna efter januari nångång. Dom ville att jag absolut inte skulle jäkta. Jag skulle bara ta det lugnt och leta efter nått ställe som jag kände för att vara på. så nu känns det inte som att jag har världens press på mig . skönt! Dom ansåg också att jag hade massor av arbetslivs erfarenhet. Så brukar jag inte se på det. fast det är ju jag. :P
Nu ska jag låta julen ha sin gång och sen ska jag fråga på ställen och känna efter vars det är som jag vill vara.  Det blir säkert bra.
Efter af så gick jag och hälsade på edith. Var jätte mysigt att få sitta och surra med henne ett tag. Man ser knappt röken av henne nu när hon är så duktig och pluggar för fullt. Så det var roligt att få ha lite kvalitetstid med henne. :)
Sen gick jag in till stan och dejtade söt cissi. Jag är glad för att ola tjorvade om vilken cissi jag pratade om för annars så hade vi aldrig börjat att prata med varandra i sommras. Cissi är en så otroligt gullig tjej! Vi satt och surrade länge . vi har mycket gemensamt! :) hoppas att vi har dejt snart igen.

Efter stan gick jag hem och gjorde mig klar och sen var det dags för att åka till böle. Vi hamnade hos en arbetspolare till hecka. Det var jätte trevligt! Vi spelade spel. Jag har aldrig sett någon vara så förvirrad när vi spelade öl spelet. Killen hade ingen aning om hur spelet gick till. Skitroligt var det! :)
Vi tävlade även i en musik tävling. Fast mitt lag kom bara 2a. Jag har inte riktigt smält det än :P
Förfesten slutade lite i kaos. Men i det stora hela så var det en trevlig fest med mycket trevliga människor. Hecka var kvällens ämne ;)
Sen for vi på kalles. Kommer inte ihåg så mycket från det. kan dock inte skylla på fyllan det berodde mer på vem som var där. Jag hade ju bestämt mig för att säga som det var . och har jag bestämt mig för nått så måste det ske.
Hade dock en annan beundrare en stund. Fast han kunde bara få ur sig ööööö . sen fick han ur sig ett öööh vacker.  Gick inte så bra för hans lag.
Sen kom snömannen och satte sig mittemot oss och då var det kört.
Så efter många om och men så hamnade jag såklart hemma hos snömannen. Jag försökte att undvika att hamna där för då skulle ja ju slippa berätta. Men ja är ju inte så bra på att undvika saker. Så samtalet blev ett faktum. ..

Vi låg och myste och han skulle precis kyssa mig när jag säger. Du..  jag har en sak som jag måste berätta för dig. Och så velade jag ett tag och hann bli ruggit nervös. Sen vände jag bort huvudet och samlade mig lte. Tillslut så öppnade jag munnen och sa..
Altså .. du och jag vi har som tjorvat i många år nu.
- mm
- och en gång per år så får jag mer känslor för dig. Just nu så är det den där gången på året. Fast det går över i januari. Och jag har ingen aning om vars du står och jag vet inte om jag vill veta det heller. Och är det bara sex så är jag med på det också..
- menar inte att skrämma dig. För som sagt det här går över. Men jag är inte mer än tjej. Jag hade bara gett mig den på att jag skulle berätta det för dig, för jag jobbar på att bli en bättre människa.

Allt det där som jag sa det gick i rapidfart. Usch så nervös jag var. Direkt jag hade sagt allt så ville jag  bara suga in alla orden igen. Och säga hey! Jag ångra mig. ;) varför vill man alltid göra så?
Kan berätta att ja fick som inget svar på allt jag hasplade ur mig. men han kramade om mig ordentligt och sa att det var bra att jag sa det. sen myste vi och njöt resten av natten och morgonen. Den här gången så är jag säker på att jag vaknade av att han låg och tittade på mig. tror/vet att killen är kluven som bara den. så nu får vi se om han försvinner. Ifall han gör det så måste han ju få det. jag märker väl. Dock drömde ja i helgen att han hade ormgrop med minst 10 tjejer som jag kände. Det var ingen trevlig dröm! Så om jag nu fortfarande drömmer sann drömmar så kanske han snart har ormgrop med en massa bekanta till mig :P mer realistiskt så tror ja att han inom en snar framtid kommer att stå med en tjej ute på krogen .
Det gör inget att han inte gav mig nått svar. Vet inte om jag ville ha ett svar. Det var bara skönt att få säga vad jag kände. Kände mig som 20 kilo lättare när jag hade sagt det. och jag är stolt över att jag sa det!

Lördag så fick jag mamma till att hämta mig . for hem till pitholm och käkade och hämtade alkoholen så blev över från festen. Sen åkte en mycket sliten hannah håå hem till sig. Hade ju inte sovit så mycket under natten. Satt och halv sov framför datorn. Sen ringde sis och sa att hon var på väg till mig så då hoppade ja i duschen. Sen satt jag och mös i mina badlakan och tofflor och drack bärs. Mysigt att få rå om sis ett tag! Var jätte längesen jag träffade henne. men vi tog igen det :) sen gick vi till eeerik. Vi började festen med att ta kort och sen förvränga bilden i mobilen. Jäklar vad vi skrattade! Sen var det dags för singstar. Jag ägde! ;) fast ja brölade som värsta hockeykören. Min röst tycker/ klarar inte av att sjunga så mörkt. Så min röst var gode knäckt efter festen. Men det gjorde för jag hade så sjukt roligt! Han från gårdagen så bara fick fram öööh. Han var där också. han var i bättre form idag. Mycket söt grabb det där!
Det blev statt sen. Där var det styrdans. Fast vi hade faktiskt ganska trevligt ändå. Men för att kvällen skulle bli fulländad så begav vi oss till kalles när det var sista halvtimmen. Där var sjukt mycket folk. Inte så intressant folk heller och det var ingen idé att dansa heller. Jag ville inte påstå att det var roligare på statt. För då går jag mot alla mina principer :P
Det blev efterfest sen hos eerik. Då blev det mer singstar. Lidde och degen battlade , svenska favoriter var sång valet. Hahahhah sjukt roligt att se + höra . festen höll i sig till klockan halv 6. Då tog ja mr ööh i handen och gick hem.

Jag är mycket nöjd med min helg! :)
Nu ska jag höra om det blir film med flickorna ikväll.

Så..that´s it
Så.. adjö!

Och god jul!


efter igår



nu har jag sjungit på lucia kröningen. eller våran kör har sjungit på lucia kröningen :P kan
väl säga att det var vårat bästa framträdande någonsin. vi brukar låta extremt kasst. men vi
lät ganska bra idag. tur!
nuför tiden så lottar dom lucia. det tycker jag är lite fånigt. eller visst det är säkert
bra och rättvist att göra på det sättet. men det var ju som mer spännande på min tid när man
fick rösta fram vem som man ville skulle bli lucia.
det var ju skithäftigt att få vara lucia kandidat :) nu verkar det inte vara riktigt lika
häftigt ;)
ja ja nog om det.
skönt att jag inte har nått mer med någon kör föränn i januari! det har varit många
framträdanden nu på senaste. fullt upp har det varit.

angående mörkret .. det är mycket ljusare och lugnare i mig idag. även ljust i läggan igen.
jag skulle vara duktig och kika på säkringarna innan jag skulle gå och lägga mig. så att jag
kunde få en hum om vad för sort jag skulle köpa. men!! det gick inte alls som jag hade tänkt
mig. jag var nämligen alldeles för kort för att kunna nå upp och se vilken utav dom jäkla
säkringarna som det var knas med. pinsamt!!
så jag fick ringa till ravi och berätta det pinsamma om att jag var för kort för att nå upp. :P
så tack och lov så kom det en vänlig man och hjäpte mig på en gång.
så när ljuset kom tillbaka så såg jag hur extremt stökigt jag hade det. fast när man har
dragit fram saker i mörkret så är det inte konstigt att det blir stökigt :P

jag har ingen ångest idag. men jag är så fasanfullt trött. så det är nog bäst att jag går

och lägger mig nu.

så.. that´s it
så.. adjö!

mörker..

Japp just nu så sitter jag i total mörker och skriver. Det kanske passar alldeles utmärkt att göra det just nu. När jag skulle kliva upp idag så var det så mörkt i läggan. När det är för mörkt så tänder man ju självklart nått slags lyse. Så det var precis vad jag gjorde. Då sa det bara PANG och så gick en säkring :( det borde väl inte vara ett så stort problem. Men jag har ju inga extra säkringar hemma. + att jag var på väg bort. Så det var minsann bara till att gilla läget. Har duschat i mörker idag. + försökt att måla dit ögonbryn i mörkret också. inte att rekommendera! Just nu så är det bara datorn som funkar i min lägga + köket. När jag skulle hitta något att ta på mig så var det bara till att ta ett ljus och börja leta i garderoben. Fuck Så irriterande!
Kanske är det bra att det bara är datorn som funkar idag. Behöver skriva av mig.

Just nu härjar ångesten i kroppen. Jag matt svettas och mår illa. För första gången så grät jag på bokcirkeln. Jag vet att det är sjukt jobbigt att jobba med det som vi gör. Men jag har som tyckt att jag har klarat det bra. Men idag så gick det inte att hålla tårarna i styr. Idag så var det med en kvinna som inte har varit med nångång förr. Hon var jätte härlig. Enligt henne så hade hon inte låg självkänsla längre. Hon var en mycket rak människa. Så man kan säga att det blev käftsmäll på käftsmäll som alla vi andra fick i kväll. Jag är glad för dom där käftsmällarna men dom gör ont!
Vi pratade bland annat om det här med varför jag har sex med så många. Att det verkligen är ett själv destruktivt beteende. Det är inte så att jag inte är medveten om att det är det. men för mig så är sex bara sex. Fast vi gick djupare in i det och då ville inte tårarna sluta trilla. Jag är så sjukt rädd för närhet och ömhet. Speciellt när jag får det av andra människor! Jag är livrädd för att personer bara ska försvinna. Varför måste alla bara försvinna? Jag försöker på alla sätt och vis att skydda mig själv. Det jag egentligen gör är att jag skadar mig själv. Men vem ska kunna stå ut med mig när jag inte själv gör det? svaret är ingen. Jag vet att så länge svaret är ingen så måste jag jobba med mig själv. Men hur länge orkar jag det då? Hur mycket ska jag behöva jobba innan jag hittar tryggheten i mig själv?
Ett flertal gånger i kväll så har jag hört att jag är så ung fortfarande. Att jag har så otroligt mycket kvar att lära. Jag håller med om att jag har mycket kvar att lära. Men om hjärtat inte känner sig så jäkla ungt då? Om det känns som att jag har lärt mig mer än nog under mina 24år . klarar jag 24år till?
Kommer jag sen att sitta som dom här kvinnorna och vara halv bitter över min karl som har svikit mig?
Dom här kvinnorna har ju varit med längre än mig. deras karlar har gjort dom så illa.
När jag pratar med dom så känner jag att det är jag som har betett mig lika svinigt som en karl kan göra. Sjukt svinig har jag varit. Kan dock inte påstå att jag beter mig svinigt idag. Har ju ingen att bete mig svinigt mot.
Jag söker inte efter trygghet i någon annan människa. Jag söker trygghet hos mig själv. Jag söker bara efter en stunds närhet. Det är den enda närheten jag klarar av. Den enda närheten som jag kan styra över. Kanske den enda närhet som jag förtjänar också.
Kvinnorna hade så många kloka råd. Enda känslan jag fick var att jag ville kräkas.
Men trots att jag är livrädd för närhet så kan jag bli otroligt kär. Då menar jag verkligen ootroligt kär. Förmodligen så blir jag så kär för att jag vet att det är omöjlig kärlek. Det är verkligen omöjligt när det gäller kärlek. Jag har så många svar på varför det är omöjligt. Men jag vill inte att det ska vara omöjligt!
Det är min vilja som förstör allt.
Jag har nu bestämt att jag måste säga vad jag känner på alla fronter. Sen hur det kommer att bemötas det får jag väl ta då. Jag kan inte ha det såhär.
Jag kan verkligen inte ha det såhär!

Annars då?
Jo ..
Jag har som varit i sångens värld hela förra veckan. Det har tagit på alla krafter. Det var 2 genrep för julspelet. Som jag tidigare skrev så blev jag tilldelad ett solo. På torsdagen när vi övade så blev jag så sjukt nervös av kram kören. Min faster såg det. så hon sa strunta i att dom står bakom dig så går det mycket bättre. Och mycket riktigt efter några gånger så lät mitt solo bra. Men alla var så trötta och vi övade så sjukt länge. Jag hade yrsel och ville svimma hela tiden för att min kropp var så kass.
Jag var helt färdig under hela fredagen. Sov hela dagen. Sen så steg lodis jag upp och klev ut på stan. Shoppade lite julklappar. Sen lodade jag omkring på åhlens och då sprang jag på mija. Hon såg lika förvirrad ut som jag var. Vi hookade upp och gick till Ängeln och käkade med jacke. Det var mycket trevligt! Mija var otroligt mongis och extremt rolig. Älskar när hon är sån! :)
Sen åkte jag hem och dog ett slag. Blir så när jag har ätit. Min kropp vill inte ha mat. Men jag ger den det ändå.
Sen var jag tvungen att bege mig ut och handla. Vi skulle ha med oss en massa saker till pite gospel konserten. Jag HATAR att handla. Jag irrade omkring på coop alldeles för länge. När jag hade irrat klart så hade jag ändå inte handlat det jag skulle. Tex så var jag helt övertygad om att lussebullar och lusskatter inte var samma sak. Vet inte riktigt varför jag trodde att det var så. men jag skulle handla just lussebullar och det fanns bara lussekatter. Så jag trodde att det var fel så då handlade jag ingenting :P fick senare på kvällen veta att det minsann var samma sak. Men säger någon att jag ska handla lussebullar .. då letar jag bara efter just det namnet. sÅ det så!
Efter min tråkiga handlingstur så gick jag hem.

Senare på kvällen så  pratade jag med eeerik. Han sa att han och amer skulle ta en öl på kalles sen. Jag tyckte att det lät som en skön idé. Fast eeerik var övertrött och skulle bara städa lite först + vänta på att amer skulle ringa. Jag blev peppad av eeeriks städlust så då städade jag hela läggan. Sen var klockan över 11 så jag trodde att dom hade glömt bort att ringa mig. ringde sen till eeerik och då hade han slocknat på soffan :P
Jag hade blivit jätte peppad på att gå och ta en öl så jag hade gjort mig i ordning och allting. Men jag hade inget för det. eeerik orkade inte gå ut. Så jag och slö eeerik umgicks i telefonen i 2½ timme istället :P . så fredagen slutade ändå med en massa skratt. han tyckte att jag skulle byta ledning i huvudet och att jag skulle sluta att skylla saker på grottmänniskan yngve. Grottmänniskan yngve han kommer fram när jag egentligen borde vara trevlig och social + säga nått smart. Egentligen så diggar jag yngve fast det är bara i smyg, :P

Lördag..
Halv 11 hämtade mamma mig. då for vi på kvantum och inhandlade dom där nedrans lussekatterna + lite andra saker. Sen for vi hem till mamma och åt frukost/lunch. Sen var det dags för sista genrepet för julspelet. Sen var det dags för första föreställningen. Den gick otroligt kasst. Mitt solo ..hmm jag det ska vi inte ens tala om. Jag började för snabbt för att min körledare hade sagt att jag måste sjunga lite snabbare. Vilket gjorde att jag kom in helt fel för att jag blev så stressad. Men jag tänkte att eftersom vi hade en till föreställning så hade jag ju en gång till på mig att göra det rätt. Det var någon jäkel som hade videokamera med sig också. det gjorde mig ju inte mindre stressad! Blää
Efter föreställningen så åkte vi hem till mamma igen. Sam hade lagat middag. Så det var bara till att äta och sen göra sig klar för kvällen. Så jag hann inte stanna av nått alls.
Andra föreställningen gick bättre. Mija och jacke var och såg på den. mija tyckte att jag ger min amatör kör för lite cred. Ni var ju bra för tusan! Sa hon :P jag håller inte med henne. vi låter ibland riktigt riktigt hemskt. Vi lät kanske mindre hemskt den där gången. Mitt solo då? Jo.. nu när jag hade tänkt att jag skulle slappna av så resulterade det i att jag kom in försent istället. Ja ja det var ju bara en liten insats. Men jag hade kunnat göra det så jäkla mycket bättre.
Efter sista föreställningen så for vi hem till mamma igen. Jag tog en powernap samtidigt som jag plattade håret för andra gången den dagen. En kvart hann jag stanna av och sedan var det dags att åka på julkonserten med pite gospel.
Vi hade spontana band som förband. Dom var helt great! Dom kunde verkligen släppa loss på scenen.
När det var dags för oss att sjunga så hade jag blivit så ruggit nervös. Jag hade ju inte varit med under dagen när dom hade förberett för kvällen. + att jag var inställd på alla dom låtar som vi hade sjungit under dagen.
När vi går upp på scenen så fastnar hela min micksladd runt mina fötter! Jag försökte tjorva mig loss. Men under hela konserten så fick jag bråka med sladden. Jag förstår att jag såg glad ut när jag skrattade åt min klantighet.  Men förutom det så var det en helt otrolig känsla att få sjunga på en riktig konsert! Det var ruggit skoj! Och det bästa av allt .. mamma satt i publiken! Så jag sjöng för henne. hon sa att jag såg så glad ut och strålade och var så otroligt vacker så att det gjorde ont i henne. kan man få bättre betyg?:=)
Det var en kvinna från mammas jobb som hade varit på konserten med sin 5åriga dotter. Dottern hade frågat sin mamma vem den där mörka tjejen var som var så vacker och hade så vackra örhängen på sig. Och det var ju roligt att höra :) mamma berättade det för mig nyss när hon ringde.
Sen efter konserten så fick vi städa till 23:00. Min uppgift var att sopa. Jag kan säga att jag var ett med sopen innan vi var klara. Jag var så trött. När vi sjöng vårat extra nummer så skulle vi slänga fusk snö på publiken. Så det var snö över hela norrmalmia foajen! Vi sopade allt minst 3 gånger. Jag kan säga att jag hade snö överallt! T.o.m i bhn och troserna :P

När allt var över så gick jag till eeerik. Slängde mig på hans soffa och dog. Fast jag fick inte ligga där sålänge. Han skulle hämta sina föräldrar som var på partaj i hemmingsmark. Så då följde jag med. Jag älskar att åka bil! tycker att det är såå mysigt!
Eeeriks mor och far var så ruggit dragna :P jag skrattade så mycket att jag fick träningsvärk i magen. Modern tyckte att jag och hon skulle sjunga kareoke. Men jag orkade inte sjunga nått mer den dagen. Jag hade en gode skön bas stämma på rösten efter alla mina uppträdanden. Hon satt dock själv och sjöng/skrek.. det ska var gött och leva annars kan det kvitta. Hahahhaha
När vi hade släppt av fyllisarna så åkte vi och hämtade hecka i norrfjärden. På tillbaka vägen så fick vi känna kärlek hela vägen. Hecka låg tvärsöver mig och lite på erik. Jag skrattade hela vägen från norrfjärden till stan. Sen släppte vi av hecka framför kalles. Han skulle leta lyckan. Klockan var då halv 2. Jag övervägde att se film med erik . men jag kom fram till att det nog var bäst att gå hem och sova. Så jag gjorde mig i ordning för natten tog mina mediciner. Kände på mig att jag skulle få ett mess. Joda mycket riktigt! Halv 3 kom det ett. Borde inte du vara här nu?..
Eftersom att min mobil är sämst så kunde jag ju inte skicka tillbaka något. Så det var bara till att ta tjuren vid hornen och ringa upp. Det var säkert minst 1 eller 2 år sedan jag ringde dit. Så det slutade med att jag tog en taxi (var alldeles för trött för att gå) halv 4 var jag hos han. Vi myste och sen slocknade jag. Sov otroligt gott! Fast jag vaknade flera gånger av att han låg och såg på mig. eller så såg jag i syne. :P jag blir inte klok på det här. Vi myste lite på morgonen också och sen somnade jag om till klockan 15. Jag har aldrig varit hos honom så länge! Fast det kändes bra och det kändes skumt. Tror att han kände samma sak.

Mamma kom och hämtade mig och vi for till pitholm och åt söndagsmiddag. Sams son och hans fru fick jag träffa för första gången. Om igen så fick jag den känslan att jag kan få vem som helst att smälta. Mamma har tyckt att sonen har varit så kantig. Men mot mig så var han charmig och rolig. Så det var roligt. Men sen när dom hade farit så kom tårarna för att jag var så färdig hela jag. Då vet jag att jag grät för att jag var så trött. Men jag grät också för att det var så mycket kärlek i huset. Det var så fint att se. men det gjorde ont också. jätte ont!

Nu gråter jag inte längre så jag ska väl passa på att gå och lägga mig. kan ju ändå inte se nått på tv för tvn är ju också svart :( ska kirra det imorrn. Säkrings skit!
Imorrn är det lucia kröningen och då ska vi sjunga med amatör kören. Känns otroligt pinsamt att vi ska sjunga när kyrkan kommer att vara fullsmockad! Men det är inte vi som har bett om att få uppträda. Så det får väl gå som det går. Efter det så är mina åtaganden slut för i år!

Så..that´s it
Så.. adjö!

efter helgen..

Så nu har man nått åldern 24. Lika bra att ställa in sig på att bli 25 snart :P nä men jag är så otroligt nöjd med allt som hade med födelsedags firandet att göra! Jag har aldrig förr i hela mitt liv blivit så firad och fått så många presenter! 3dar i rad så fick jag må bra och vara lycklig över alla vänner och bekanta som tycker om mig. i 3dar så behövde jag inte känna det som att jag inte var värd deras kärlek. Det var en otrolig känsla! :)

I torsdags så hade jag och min faster kjerstin gemensamt kalas. Det blev otroligt lyckat! När jag kom till faster så blev jag överöst med presenter. Jag satt helt chockad och bara skrattade. Av faster och gösta så fick jag en jätte söt kökshandduk + 300kr. av min ingifta faster med familj så fick jag en biocheck. Av farmor så fick jag en choklad ask :) sen kom kjerstins barndoms polare dit och då fick jag paket av henne också. 3 jätte fina ljuslyktor. Inte för att paket är viktigt för mig. utan det är verkligen tanken som räknas. Det känns som att min släkt vill visa att jag betyder nått för dom och speciellt när dom vet hur dåligt jag mår. Kjerstin fick också en massa paket :)

Fredag så var jag och mamma och maggan och emelie på bryggargatan. Det var jätte mysigt! Ruskigt god mat var det också! :) det bara smälte i munnen. Då fick jag paket av dom också. fick en jätte fin vinglöggs flaska, en liten anteckningsbok, handkräm och julkaffe :) och 2elefant kort. Det var otroligt gulligt av dom! Det var så fint att dom kom ihåg att elefanter är något som jag verkligen älskar. Jag var än en gång rörd. Otroligt fina vänner är dom båda 2! Jag är så glad att jag får lära känna dom!. Det är bland annat dom som jag går bokcirkeln med. Bokcirkeln är guldvärd för oss allihopa. Efter middagen så for vi hem till mamma och drack glögg och såg på idol. Tack och lov så vann markus! :)

Lördag så var det min riktigt födelsedag :)
Mamma gav mig frukost på sängen :) det är bland det bästa jag vet att få frukost på säng. Jag fick en gospelskiva av henne. hade faktiskt önskat mig det :) fast jag hade önskat mig en julskiva. Fast det fanns inte. Men det gjorde inget. Mamma hade tydligen skickat sin arbetskompis för att inhandla skivan åt mig. det var gulligt! När vi ska ha våran julkonsert med pitegospel så ska vi vara klädda i svart och silver. Jag äger inge silver. Så då hade mamma köpt ett par jätte vackra pilgrim örhängen i silver :) sen så har jag ju också fått ett halvt par skor i förtidig present ;)
Efter frukosten så låg jag i sängen och lyssnade på gospelskivan och bara njöt för att jag mådde så bra.
Sen steg jag upp och jag och mamma städade hela huset. + plockade bort dukar och mattor som kunde vara skadliga när jag skulle ha fest. Skönt att ha fest när man är vuxen och slippa göra saker i smyg för mor.

När klockan började att närma sig systemdags så ringde jag till lumpa. Han sa att han skulle bara kirra nåra grejjer och sen skulle vi åka. Men när klockan började närma sig 2 så blev jag orolig och ringde och frågade om han var på väg. Då visade det sig att han trodde att systemet stängde 3. Så han fick köra snabbt som tusan in till stan. Och tro det eller ej men han kirrade det faktiskt! :) sen kom han och hämtade upp mig och vi åkte in till stan. Jag hann också vara förbi hemma hos ellen och få kramar av både ellens mamma och min “mormor” . mormor hade blivit jätte liten!! :( stackarn får inte i sig nå mat. Hon har gått ner 30kg!! jag kände mig som en jätte när jag kramade om henne. jag fick en blomma av henne och ett gulligt kort. Hedvig är en människa som betyder oerhört mycket för mig! jag är så glad att jag får dela mormor med ellen :)
Jag kramade såklart på ellen också! :) ville som inte släppa taget och var nära tårarna för att jag var så lycklig över att hon var hemma.
Sen åkte vi hem till mamma och började att göra iordning för fest :)
Kring 3 så började det att komma folk. Mina underbara flickor kom först :) dom fick roa sig själva ett tag medans jag ,lumpa och ellen bastade. Det var så sjukt härligt att bada bastu och bärsa och surra på . medans vi bastade så kom det mer folk . ni ska veta mina älskade vänner att ni gjorde min födelsedag till den bästa födelsedag jag någonsin haft! Tack för tavlan!! Fick tavlan som jag hade gått och suktat efter. Den kommer att bli så fin på min vägg :) när den är på plats så är äntligen min lägga klar!
Fick också jätte söta elefanter av ellen! + ett tetris, ellens hemmagjorda vin och ett kammo linne + ett presentkort på hårstudion!
Av mija mary kaay så fick ja ett presentkort på boströms! :)
Sen kom lisa och malin mina favvo blondisar och av dom fick jag en flaska heineken med tugg inlidat kring den och en jätte fin blomma :)
Ja som sagt.. har aldrig någonsin blivit såhär firad! Tack allihopa som förgyllde min födelsedag!
Just ja av lumpa så fick jag ett nytt askfat med elefanter på :)

Jag tyckte att det var lite folk hos mig. men det var ju ändå fullt på nedervåningen och mammas hus är på 200kvadrat ;) inget gick sönder och det barkade inte heller. Så hela kvällen blev super lyckad! Dumt nog så fick jag för mig att jag ville gå ut. Så fort jag var på väg in till stan så ville jag nästan vända om. Vi var ute en timme och så tråkigt har jag aldrig någonsin haft ute. Sen for jag,sis,ellen,v boy och lisa hem till mig och hade efterkäk. Jag skrattade så tårarna rann. Mycket gamla minnen och roliga påhitt gick vi igenom. Och ellen.. vi har ägt 20höns en sommar! :P
5 gick vi och la oss och helt enligt traditionen så fick jag somna tillfredsställd :)

trots att jag hade varit den som var nyktrast på festen kvällen innan så var söndagen en dag i dimma. Huvva så dåligt jag mådde! Trist att städa och speciellt när det slutade med en jäkla massa vatten på golvet i tvättstugan! :( det tog en halvtimme att få bort allt vatten! Sen bakiskäk och sen var det dags för kören. Jag tackar alla ni som hjälpte mig att städa och klirra flaskor och sånt. Guldvärt!
Jag var inte ett dugg pepp på kören . kändes som att kör övningen aldrig tog slut! :P sen när det väl gjorde det så for jag till hecka och såg film med han och eerik. Sen fick jag gå och lägga mig och vila. Totalt utkörd efter 3dagars firande. Men nöjd och belåten så sov jag gott! :)

Jag ska egentligen inte fundera så mycket kring vad han den där egentligen menar. Jag är jätte glad att han kom på min fest och att han sa att han hade ställt in sin egen fest för min skull. Om han nu raggade om någon annan på festen så får det väl vara så. jag försökte i alla fall så gott jag kunde. Men en påminnelse till mig själv. Om jag ska komma på nått smart att prata med honom om så ska jag 1. Inte prata om hur bakis jag är 2 inte prata om att jag är hungrig och 3 inte prata om hans bror! :P  ja ja om dum hannah låter bli att bli en cavebitch i närheten av honom så kanske hon har större chans :P jag är ändå glad över att han kom. Jag kommer aldrig att få veta vars vi står om jag inte frågar. Och det har jag inte tänkt att göra! Snart är det januari och då är allt över. Det brukar vara så i alla fall . och då kan vi återgå till det normala.  
Det får gärna hoppa fram någon annan som ger mig huvudbry istället.

Måndag så sov jag hela dagen. Tyckte att jag förtjänade det ;) sen på kvällen så var det bokcirkeln. Det var great som vanligt! Det blir som ett 4timmars terapi samtal. Och innan jag gick dit så var jag och mamma på telia och kollade in min julklapp :) snart är den min den fina guldfärgade smidiga och tunna telfonen.. och gud vad jag längtar tills julafton! :) det stod verkligen hannah på den också :) kunde inte bli bättre!

Idag så har jag också sovit nästan hela dagen. + ätit upp allt nästan som fanns i min kyl. Blir så hungrig när jag inte har nått snus. Eller hungrig och hungrig jag blir mer sugen på allt möjligt :P
Har just kommit hem från det första genrepet för julspelet. Vi övade med kramkören idag. Och helt plötsligt så blev jag tilldelad ett litet solo i en låt. Jag som inte ens hade tänkt att vara så delaktig i julspelet. Men ja ja det blir säkert bra. Det är ju bara en strof som jag ska sjunga. känner dock att det är pinsamt att sjunga när kram hör på. men det är väl nått som jag måste komma över. Sista genrepet är på torsdag. Så innan dess så får jag väl öva mig på att inte göra mig osynlig och sjunga högt och klart.
Måste även öva på gospel låtarna också! kommer annars att stå som ett fån när vi har konsert på lördag.  

Ja ja nu ska jag städa lite.
Tack igen alla underbara vänner som jag har! A lot of love till er alla!

Så.. that´s it
Så.. adjö!