då var vi där igen ..

Hej och välkommen! Du ska veta att du inte är efterlängtad.  Men jag visste att du skulle komma. Komma igen och förstöra. Få ner mig på knä. Jag kryper ihop i fosterställning och blundar . jag vill att du ska gå! Jag vill inte gå under igen. Jag vill inte böja mig för dig. Varför har du sån makt över mig?`
Varför gör du det så svårt för mig att andas?
Jag vill skrika och slåss. Jag vill vara arg istället för att låta dig ta kontroll över mig.  
Allt var så skönt! Jag strålade och mådde faktiskt bra.  Nästan en månad fick jag vara glad. 1 månad! Det är lång tid i min värld. 1 månad av bara lugn.  

Jag var på väg mot att bli den människa som jag alltid drömt om att bli. Jag kunde nästan stå rak i ryggen och säga här är jag.  Nu är det osynlig som gäller igen. Osynlig tills jag räcker till igen.

Jag hatar att känna dig så nära mig igen! Jag hatar hatar hatar det!  jag är så less på dig.  Jävla ångest!
 
Så vad är det som har hänt då?
Varför är jag tillbaka igen i sjukdomens värld.?
Jag har faktiskt ingen aning.

Har haft en otroligt bra och underbar vecka i umeå. Det kändes hur härligt som helst att få vara där och må bra. Jag fick hänga med alla mina underbara vänner och bara må gott + att jag fick dansa till sjukt underbar musik! Jag bara njöt!
Det gjorde ju inte hela vistelsen sämre att mr öh ringde på måndag kvällen. Jag hade gruvat mig hela söndagen ifall jag ens skulle höra av mig till honom. efter en massa bråk med mig själv så snörde jag iväg ett mess.  Nästan hela måndagen gick utan att jag hörde nått från honom.  men då chockade han mig totalt och ringde istället för att skicka sms!
Jag var som 14år i telefonen . jag bara fnittrade och stammade och var allmänt flickig. Oj vad jag skämdes! Men som sagt han chockade ju mig.
Jag fick träffa honom 3 gånger under veckan. Fick sova med honom 2 nätter. Oj så fin han är! Oj oj oj.  Men kanske var det bara en veckas mys.
Jag vet inte.
Vet bara att jag redan har räknat bort honom.  jag gör ju det så fort som jag har berättat för någon vad jag känner. Ja trodde att jag hade skrämt bort honom redan efter onsdagsnatten. Så jag frågade honom ifall jag hade gjort det. men han sa att det hade jag Verkligen inte gjort!
Jag blev ställd. Jag har ju tänkt att han skulle svara att jag absolut hade skrämt honom.  jag brukar ju få grabbar att springa långt.  Jag skulle springa långt om jag var dom .
När han sa att jag inte hade skrämt bort honom så fanns det inget mer för mig att fundera på . behövde inte analysera oss nå mer.  jag tog bara tillvara på det mys som vi fick med varandra.  han är en mycket bra kille! Han är tre delar godhet.  Ibland påminner han så mycket om dom båda att hjärtat bara hoppar. Jag vet varför jag har trillat dit. Men jag vet att jag kommer att fucka up det här på nått vis. Jag är ju mästare på det.

Ett ord som rusar omkring i huvudet på mig hela tiden. Det är nostalgi. Jag tycker om att vara nostalgisk ibland. Men ibland så blir man bara knäpp av att vara det. nostalgin sköljer över mig när jag minst anar det. det är en känsla nästan lika stark som sorg. Den känslan sköljde över mig hela tiden i umeå.  Jag kunde hantera den där. Men jag kunde inte det när jag kom hem.
Känslor som kväver mig just nu det är nostalgi och dåligt samvete. Jag har dåligt samvete för allt . nu har jag dåligt samvete för att jag har berättat för mamma om att jag inte vill leva. Att jag berättade för sis nyss i telefonen att jag vill dö. Jag vill inte berätta hur jag mår för någon. Jag vill gömma mig tills jag kan hantera det som händer i mitt huvud. Jag vill inte att folk ska sucka och säga till varandra. .. jahapp nu mår hannah dåligt igen.  Jo jag vill dö! Jag vill ta bort mig. jag kvävs av alla känslor som rusar omkring.  Men jag kommer aldrig att ta bort mig. även om jag planerar i huvudet och även om jag inte kan andas för all ångest., så kommer jag aldrig att göra nått åt det.
Det som gör mest ont är att jag inte vill leva. Det som gör ont är att varje dag när jag vaknar så kommer tankarna om att idag så gör jag det.  jag har försökt en gång. Men aldrig mer.  
Jag vet att jag kommer att göra mig själv illa nu. Jag vet vem som kommer att ta över.  Det är tur att jag inte ska dricka imorrn. Man ska inte leka med ödet för mycket.
På lördag är det konsert i boden med pite gospel.   Jag vill inte vara med! Konserten kommer att gå kasst.  Vi ska vara där hela kvällen också.  jag har inget gemensamt med dom flesta i kören.  Jag kommer krypa ihop och göra mig osynlig och hoppas på att kvällen ska ta slut.

En annan sak som jag har funderat på . alla dom som har satt spår i mitt hjärta , har jag satt spår i deras hjärta för resten av livet?

Allt som jag har skrivit nu kan ni ta som att antigen så är hannah på topp eller så är hon självmordsbenägen. Jag vill inte att det ska vara så . vem vet.. kanske kommer solen fram igen.  Kanske är det här bara en svacka?
Antingen så fortsätter jag att gömma mig hela helgen eller så vågar jag mig ut bland folk. Vi får se.
Hur som helst så måste jag ändå gå ut bland folk på lördag och sen på måndag så börjar jag att arbetsträna på gottis.

Äh .. fuck it..
That´´s  it ..
Så.. adjö!

Ps .. tack alla ni som gjorde umeå veckan till guld!
Speciellt tack till sis och ellen!  I got nothing but love for ya!


morgon..

Nu är det morgon i pitestad och jag har inte hittat till min säng än .  eller jo , det har jag visst det , fast det gick inte så bra att somna så jag gav upp för en  stund.  Om jag ändå inte kan somna så är det väl lika bra att jag sysselsätter mig istället :P
Jag känner att jag är rastlös och tvirrar runt i sängen när jag ska försöka sova.  Jag har ont i magen och hosta. Ont i magen kan jag bara skylla på mig själv. Men det var det nästan värt . dock tror jag att min magvärk beror på annat än mat. Tror att jag är nervös för att åka till ume och kanske träffa mr öh.  Eller tror och tror .. jag är nervös! Nog vet jag att jag inte kommer att kunna låta bli att skicka nått mess till honom när jag väl är där . eller så tvingar väl sis mig :P
Jag vet inte riktigt  om jag borde förvänta mig något av honom . eller det är klart att jag inte ska förvänta mig något.  Men ja.. man gör det väl ändå trots att man inte ska det.  jag och jag kommer ju aldrig överens ;)
Kanske har jag bara fått en fix idé på honom med? Jag är ju grym på att gå och längta efter folk . längtar ju efter alla möjliga hela tiden.  Så kanske har han bara blivit en ny i min gå och tänka på /saknar lista ?
Fast jag tror att det är mer än så . det är så många tecken som säger att det börjar att vara dags för nått åt det där bra hållet.

Jag förändrar mitt liv hela tiden och förnyar mitt tankesätt. Fortfarande så är det lugnt i själen. Ibland känner jag för att gråta men då är det mer på ett normalt sätt. Som att man kanske bara vill gråta nån minut eller så . det är mycket skönare än att vilja gråta nästan jämt. Trots att jag har slarvat lite med medicinen den senaste veckan så har allt ändå funkat bra. Jag vet att det ligger mer jobb framför mig innan ja kan lämna ALLT bakom mig. sakta men säkert så börjar jag försöka lägga tillbaka mina lik i garderoben. Dom har varit allt för synliga i flera år nu. Jag kan inte göra nått åt att jag förstörde andra och mig själv under en lång tid. fast jag har bett om ursäkt till dom som ska ha en ursäkt. Alla utom mig själv. Jag har nästan inga problem med att prata om mina tre kanter  mm . jag kan berätta om dom fast ja tror knappt på att det har hänt , allt låter så overkligt! Har jag verkligen gjort så? hur tänkte jag då? .. förmodligen så tänkte jag inte alls.
Btw .. jag läste nånstans om att dom hade gjort en undersökning på folk som åt antidepressiv medicin. Det visade sig att människorna fick ökad sexlust av att äta dom. Det var ju det jag sa till min läkare för längesen!! Coolt! Min läkare kollade då på mig och sa att jag var den första som hade fått sånna biverkningar.  Fast tydligen så är jag inte ensam om det. skönt att höra. Iofs så har det nog aldrig varit nått fel på sin sexlust . så då kan ni ju tänka er hur galet det blir när sexlusten ökar ännu mera!  Så inte är det konstigt att min lista är lång :P
Jag skämtar en hel del om den där listan. Skämtar om allt som har med mig att göra. Men listan skriver jag för att jag ska komma ihåg själv vilka som jag har varit med. Blir jobbigt om det skulle komma fram nån och säga .. hej hannah känner du inte igen mig. ..   
Hannah hoe skulle känna sig grymt billig då ..
Och på tal om det..
Eller ja berättar om det andra först min helg osv. ..

På torsdagen så vaknade jag av att eeerik ringde . han tyckte att jag skulle hoppa i kläder och komma och fika på stan. Det tyckte jag lät som en trevlig idé. Jag övergav min älskling ..dvs sängen och gjorde mig klar. Gick sen och mötte upp grabbarna på röda lyktan. Eeerik, hecka och jeppe satt och kommenterade folk på stan. Jag satt åt fel håll så jag missade alltid vem dom pratade om :P
Vi pimplade kaffe och hade allmänt trevligt. Vi satt där hela dan. Sen började vi fundera över vad vi skulle göra på kvällen. Helt plötsligt så kommer idén upp om att vi kanske skulle bärsa lite. Ja bangade en kort sek och tänkte men shit .. det är ju torsdag!  Fast den dan hannah håå tackar nej till bärs då äre nått som är fel.
Eerik skulle upp och jobba klockan 9dan därpå så då fick det bli en tidig fest.  Sagt och gjort. .vi begav oss till systemet och inhandlade varor för kvällen.  Sen gick vi på adana och började partyt där. :)
Såklart så hamnade vi hos erik sen. Ja och grabbarna myste på med bärsen. Sen gick dom till coop för att handla. Undertiden dom var borta så sprang ja runt i eriks lägga för att leta lindas skärp som hon hade tappat där. Ringde sen till linda och surrade bort en halvtimme :P fyllan började ja hitta , fast inget skärp.
Det plingade på dörrn och så kom hanna och joinade partyt. Vi pratade än en gång om att det var så bra att vi hade pratat ut på nyår. Eller att jag hade berättat om vad jag ansåg om saken . glad att jag kunde erkänna för mig själv och henne att jag enbart är avis på henne.
Sen kom grabbarna tillbaka. Dom hade med sig serpentiner, ballonger , kungakronor och en potta + att dom hade köpt tp spelet.  Hahahha .
Så resten av kvällen så spelade vi tp och hade svinroligt! Spontan fest är utan tvekan det bästa som finns!
På nått mystiskt sätt så vann erik och dragge i tp. Fast ja och jepp och matte kämpade bäst ändå ;) i det tredje laget så var det bara hanna som kämpade för hecka var inte riktigt me :P
Efter spelet så gick erik och la sig . hecka och hanna for hem .  då började ett lååångt sexsnack. Inget var heligt och det var ett mycket intressant samtal. Erik försökte sova i rummet brevid. Gick inte så bra när han var så nyfiken hela tiden på det vi pratade om . sen gick dom andra grabbarna hem och prinsade sig. Vi hade en het diskussion innan dom gick ifall dom var prinsar eller ej .  dom förlorade stort båda två :)
Efter att ja hade surrat  en stund  med jeppe skrattat åt honom. så gick ja och surrade med erik. Vi kom fram till mycket bra och vettig grejjer sådär på nattkvisten.  Skönt att vi har en deal nu också :) tycker om han otroligt mycket.. grymt bra vän är han! Och på grund av det och allt sexsnack som hade varit så var jag tvungen att jävlas lite grann innan jag gick hem. Lämnade 2 griniga grabbar kvar efter mitt jävulskap. Hahahha
Ja börjar misstänka att jag har en massa jävulskap som vill ut ur kroppen på mig.  ja kom i alla fall i säng klockan halv 6.

Fredag.  Inte så värst sliten. Mest trött. Käkade lunch med babysis. Sen drog vi runt en sväng på stan. Fast det var så mycket folk så jag blev less och gick hem och vilade istället. Sov bort min bakishet och började bli sugen på ferre igen.
Det var tänkt att vi skulle vara med erik och dom igen och spela spel. Fast erik glömde bort att ringa mig :P
Jag och sis festade istället hos joffe. Det var mycket trevligt! En lugn och skön kväll med glögg och mintu. Jag fick även stifta bekantskap med en otroligt underbar kvinna ! vi hade så mycket att prata om så att vi nästan glömde bort alla andra :) när jag pratade med henne så kom jag fram till att ja ändå hade kommit en bra bit på vägen i mitt liv. Önskar att jag kunde komma ihåg allt vi sa och mest allt hon sa till mig.  det var verkligen meningen att vi skulle träffa varandra och just den kvällen.
Så det gjorde inget att erik hade glömt bort mig och sis :)
Sen blev det charles. När vi står i kön och ska gå in så kommer en kille fram till mig och säger .. hej hannah!  Hade du roligt på juldan?
-Jo. det hade jag!
- blev du inte generad då?
- Generad!!??
- Ja.. när ja kom in i hotellrummet och du låg där naken bland lakanen!
- Gjorde du???
- Ja hann se allt , du var så grymt seg på att ta på dig lakanet när vi kom in!
- Vem kom du in med?
- Erik och zagge.
- Jahaaaaaaaaaaaaaa
 
Oj så generad jag blev!! Inte kom jag ihåg att han hade varit in i rummet också! pinsamt!! Förmodligen så var jag seg på att dra upp lakanet för att jag tänkte att det bara var erik som kom in. Typiskt!

Kvällen på charles fortsätter.
Vi står på dansgolvet jag och sis och helt plötsligt så ser jag hennes skärp på en annan tjej! Så jag frågar sis ifall det stämmer att det är hennes skärp. Och joda så är det!
Linda går fram till tjejen och frågar vars hon har köpt skärpet. Det kan inte tjejen svara på. hon säger att hon har fått det av sin kompis. Kompisen säger att hon har fått det hos erik.
Jag står en liten bit därifrån och tänker att nu smäller det! fast det gör det inte. Linda håller sig lugn och tjejen kaxar lite.
Egentligen så är ju inte det här en farlig sak . men ni kan ju tänka er själva hur det skulle vara att se era grejjer på en vilt främmande människa. Grymt respektlöst helt enkelt!
Ja och sis eldar upp varandra . det slutar med att jag tar tag i det . jag .. av alla människor! Inte skulle jag våga nått sått i vanliga fall. Men jag kirrade det. tjejen ger tillbaka skärpet och säger tack för lånet. Hahah knäpphuvve!

Jag vänder mig sen om och ser att sis pratar med en kille och dom står och pekar på mig. killen kommer då fram till mig och säger..
- hej! Känner du igen mig?
- hmm … eh näe det gör jag inte.
- Men har inte du bott i umeå?
- Joo..

Jag tänker för mig själv. Det kanske är någon som jag har träffat ute på blå eller nått. Men ja har fel!
- har inte du jobbat på noréns?
- Joo..
- Det har jag med!

Tänker för mig själv igen.. kanske att han bara kommer ihåg mitt ansikte eller nått. För jag känner absolut inte igen den här killen! Hoppas hoppas att det bara är nått sånt.  Men icket! ..

- det var du som hade ihop det med chefen!
- Mm.. skjut mig nu!
- Jag kommer ihåg en fest som vi hade med jobbet.
- Jo vi hade en personalfest.
- Jepp! Och då hade du tre kant med en tjej och en kille!

Vad tyckte han att jag skulle kontra på ett sånt där utlägg? Jag blev chockad och stum och tänkte .. skjut mig gärna nu!!
Killen bara flinar och går nöjd därifrån.

Jag som håller på att surra om att jag har lämnat allt bakom mig. det funkar ju inte om man springer på människor från den gamla världen! Jäkla skit!!
Varför måste folk komma ihåg sånt där??
Varför måste ja stöta på just en sån människa i min värld hemma i pite en fredag kväll?
Upprörd och chockad så lämnade jag charles.
Fast jag kan tillägga att jag skrattade åt eländet. Vad kunde jag annars göra?
Natten fortsatte sedan på adana och sen hos mig. 2 trevliga grabbar gjorde sällskap med mig och sis till hem till min lägga. Sis somnade väl vid 4. Halv sex tåg en utav grabbarna taxi hem. Jag och den sista grabben surrade till halv 10. Vi hade surrat så länge så att ja tappade nästan rösten! Men det var trevligt :)
Sis vaknade till liv när han for. Så då låg jag och hon och surrade till klockan 11. Sen fick jag sova :P

Lördan. När ja vaknade upp på kvällen så var det inte mycket ork i min kropp! Men jag vaknade med mensvärk också. jag tänkte antigen så stiger jag inte upp nå mer idag eller så blire att dricka karras hemmagjorda vin.
Såklart blev det till att stiga upp igen. Även denna kväll så bar det av till joffe. Men nu var det vanlig storfest där. Jag körde på för fullt och halsade vinet och kom i form ! 3dagars fylla! Oj oj
Men det gjorde som inget att det blev en 3dagars för jag hade ju inte gjort nått som dumt under dom här dagarna. Jag aktar mig verkligen för att göra nått dumt. Eller egentligen så behöver jag inte akta mig så mycket. Jag kan generat säga att den enda som jag vill hångla med han är ju i thailand. Fast jag såg han överallt på charles ändå :P sis kan intyga det. ;)
Jag känner att ja verkligen har trillat dit. Men om det inte blir nått så får jag väl trilla åt nått annat håll :) jag vet att min nörd finns därute.  Jag ska ha en sån! Nördar rules! :)

Nu laddar jag för en kunglig vecka i umeå! Det känns jätte skönt att åka dit och vara där länge. Ska umgås med alla mina fina vänner utan att känna någon stress. Jag hoppas att inte chefen hör av sig. Fast det skulle vara typiskt! Tror att han har radar på mig. men förutom honom så känns det bara great att åka till ume! Jag ska ju bli bjuden på Gandhi! Längtar efter den enormt goda maten som dom serverar där!
Jag tänker bara se det som en bonus om jag och mr öh hookar upp.
Jag ska dansa och njuta av mitt nya jag :)
Skönt att få hänga med när sis flyttar. Jag vet att hon inte ska vara borta så länge men ändå! Vem vet vars hon styr kosan sen .  kan dröja innan jag får tillbaka henne till p town igen. :( fast jag tycker att hon ska göra det hon själv vill . det blir alltid bäst så.  jag finns kvar vart än i världen hon far.

Det där med att det är bäst att alla gör som dom själva vill . jag har tänkt mycket på det på sistone. Det kan se ut som att vi glider ifrån varandra vi som har varit jätte mycket med varandra. typ jag och edith. Men edith har ju sina grabbar som hon trivs att vara med och jag har mina. Så det blir alltid bäst om man gör som man själv vill. Men det hindrar inte från att jag saknar henne! hon har ju fullt upp i sin värld med. Jäklar vilken duktig skoltjej hon är! Alla mina flicks är svinduktiga på allt dom tar sig för!. Jag har äntligen slutat må dåligt över att ja inte är duktig. Men jag är duktig på annat vis :) snart ska ja ta tag i min framtid ja också. i veckan ska ja göra det klart. Kanske tom idag. Vi får se.  
Vad jag egentligen ville säga är att jag ska ingenstans och jag finns alltid kvar här. Bara så ni vet det alla mina underbara vänner!

Så.. that´s it
Så…adjö!


öppnar och stänger dörrar!


Japp så nu är julen över. Känns mycket skönt. Det har verkligen varit fullt upp på ett bra sätt. Mycket fest och jag har umgåtts med mina vänner som bor på andra ställen. Kan inte bli så mycket bättre än så. ska försöka komma ihåg dagarna som var.

Torsdagen innan julafton så var det årligt fika hos farmor. Detta år så var det extra viktigt att vi skulle träffas. Det var första födelsedagen sen farfars död. Vi gjorde på det sättet att vi firade farmor istället. Hon fick julklappar i förskott . mycket trevligt var det. farmor skulle ju för första året inte vara hemma under julen. Hon har blivit så pigg sen farfar dog. Det är härligt att se allt hon orkar med. Förut har allt bara handlat om att ta hand om sin make för henne. absolut förståeligt! Nu är hon en snart 80årig pigg tant :)
Efter fikat så gick jag på krokodil och hookade up med david wiklund och co. Jätte roligt att få träffa david! Mycket längesen som man hängde med honom! jenka uppträdde på krokodil. Hon är riktigt grym! Hennes sånger går rätt in i hjärtat. Det var lite svårt att hålla känslorna i styr. Jag kommer ihåg första gången jag såg henne. då var allt nattsvart för mig och jag hade en sådan ångest. Oftast när jag är på samma ställen som jag har haft ångest på ,då kommer allt tillbaka. Men det gick bra den här gången. Fast jag var grymt tankspridd. Jag och david satt och surrade med varandra. vi var båda lika tankspridda och vi sa inte så mycket till varandra egentligen. Båda tyckte som att det var så mycket folk som man inte hade sett på länge och sånt. Så egentligen var vi som i våra egna världar båda två. Även fast vi surrade :) låter säkert skumt.. ja det var det. :P
Efter jenka hade sjungit så for vi till anton bee och käkade pepparkakor. Jag.david.anton.linda och lilian hängde en stund. Mycket mysigt var det!

Fredag. Då steg jag upp 10. Tänkte att det inte skulle vara nå folk på stan då. Ack så fel jag hade. Det var propptjockt! Så jag blev folkskygg. Jag vandrade omkring på stan och såg allmänt lodis ut. Fubu tröja och adidas byxor på :P
Jag köpte mig en ny digital kamera. Det gick inte så bra det där med att jag skulle lämna tillbaka skattepengarna till mig själv. Jag behövde ju en kamera :P
Det blev en likadan som jag har haft fast modellen bättre. Gjorde en bra deal där minnes kort och annat ingick i priset. Sen så gick jag och köpte mitt halsband som hade kommit. Det är första halsbandet som jag köper som bara står för mig. alla mina smycken har egentligen med dåtid att göra. Typ mormor eller pappa eller så. jag kände att det var dags för ett hannah smycke nu. Och det blev riktigt bra! Sen gick jag på kicks och skulle köpa ett nytt dior läppglans. Men det var så mycket folk därinne så jag fick panik. Fast det är lite kul att jag träffade kvinnan som är med i våran bokcirkel. Det är i hennes bil som jag tror att jag har tappat mitt läppglans. Så hon skulle kolla upp ifall det var kvar där. Dock var bilen just nu i kiruna. Så det kan ju hända att jag får tillbaka glanset sen ;) min färg fanns inte heller kvar att köpa. Eller i min panik så såg jag inte den i alla fall. Jag gick istället på jowa . där var det mindre folk i alla fall. Skönt! Men där fanns inte färgen heller. Så det blev till att vara besvärlig med expediten och tjorva om ifall det fanns nått annat liknande glans. Vi kom tillslut till en lösning. Så jag gick därifrån med 2 glans och 2 mascaror. :P
Sen var jag helt färdig av paniken över att det var så mycket folk på stan. Så jag gick på systemet och sen gick jag hem och vilade. Då var jag mattsvettig. Grymt jobbigt att jag inte klarar med då det är mycket folk ! :( dock kan jag inte göra nått åt det.

På fredag kvällen så åkte vi till wessa och badade badtunna. Hur mysigt som helst! Jag hade kunnat bosätta mig i badtunnan ;) värme och öl.. kan inte bli mycket bättre i hannahs värld. Efter badtunna festen så blev det att åka in till stan. Då fick jag och linda för oss att vi skulle gå upp till erik innan vi gick ut. Där var det singstar party. Så vi blev kvar där ett bra tag. Sen blev det kalles.
Hela kvällen var ett helt äventyr. Jag och sis är bra på att göra allt till äventyr ;) jag är särskilt nöjd med att jag fick göra igen på mitt ragg från förr. Han var helt säker på att han skulle gå hem med mig den kvällen. Men eftersom att han förr har sagt minst 30 gånger när vi har varit på g. Du märker ifall du kommer att gå hem med mig. så jag gav tillbaka på samma sätt. Sa att .. ja .. du märker väl ifall vi går hem! Hur roligt som helst att vara riktigt jävlig. Sen hade jag kunnat göra nått annat dumt men jag styrde bort det. hade nog redan mr öh i tankarna då.
När jag hade styrt bort ragget från förr och han hade gått hem i ilska så fortsatte vi att efterfesta hos erik. Och erik hade slocknat som vanligt :P
Jag fick med mig 3 pers hem :P minnesvärd kväll :) köket fick sitt ;)

Sen blev det lördag.
 Usch så bakis jag var! först bakis käk med sis. Jag trodde att jag skulle gå av på mitten när vi gick genom stan. Hon sa dock den sötaste saken då vi käkade.
Hon satt och stirrade på mig. tillslut så frågar hon ifall jag märker att hon stirrar på mig?
Jo svarade jag då.
Hon sa du ser som annorlunda ut i ansiktet idag . eller ögonen ser så annorlunda ut. Du ser så så mycket gladare ut! Dom strålar. Trots att du är bakis!
Hon är så söt min älskade syster!

Angående det om ögonen så hade hon helt rätt. Jag känner ett otroligt lugn inom mig just nu . jag mår relativt bra. Vågar inte säga att jag mår bra för då barkar det. men jag känner att jag är på väg uppåt. Kanske börjar jag hitta tillbaka till mig själv?
Jag hoppas det!
Linnea gumman kommenterade också igår att jag såg annorlunda ut . gladare helt enkelt. Ögonen är ju själens spegel. Så det är klart att jag ser annorlunda ut. :)
Jag känner att jag tar tag i saker och stänger dörrar och öppnar nya dörrar. Jag visste när jag var hos snömannen att det var sista gången jag var där. Jag visste att jag egentligen tog ut snacket med honom som egentligen skulle ha gjorts för flera år sedan. Jag känner inga kärlekskänslor för honom längre. Träffade honom på juldan och jag kände verkligen ossit!
Känns som att det är över nu. Jag har ingen aning om vad som skulle hända om han skulle vända på allt nu. Men som det känns nu så skulle det inte spela någon roll. Tror att jag är färdig med tjorvet. Skönt!
Jag försöker lämna det som har hållt mig kvar bakom mig. det finns idag ingen kvar som kan hålla fast mig. så jag stänger dörren och öppnar en ny dörr där jag är fri och allt är möjligt.
För första gången sen jag var 15år så är jag fri. Det är underbart!!

Lördag kvällen spenderade jag på pitholm med mamma.sam och broder . vi hade jätte mysigt! Jag och mamma badade bastu och smörjde in oss med honung och gjorde ansiktsmask. Vi var så lena och mjuka efteråt :) lite halkigt blev det i bastun med honung på kroppen :P
Sen myste vi i morgonrockar och åt julkvälls mat. Jag mådde så bra! Sam känns verkligen som en självklar familjemedlem. Och det var så härligt att få umgås med storebror. Dock sa vi inte så mycket till varandra men det var mysigt att bara ha han hemma.

Julafton..
Först julfrukost :) sen kom ellen förbi med sin julklapp. Kanske det bästa som jag hade kunnat få .. ALLA One tree hill avsnitt!! Yes!
Jag gav ellen gardinerna som jag har haft bestämt som hennes julklapp sen i somras :) tror att hon blev lika nöjd över dom som jag blev över filmerna ;)
Innan vi åkte till bergsviken så for vi förbi på pappas grav och tände ljus. Ganska mysigt att få stå på graven med familjen och önska pappa godjul.
Sen åkte vi till bersika . julaftonen fortlöpte utan något direkt krångel. Jag parerade puckot mycket bra. Hotade bara med sparkar på smalbenet när det blev för irriterande.
Som vanligt på julafton så halvsov jag mest. Fast jag hade underhållning hela tiden. Kusin thomas hade med sig en kompis och när dom surrade så roades man rejält :P fattade dock bara hälften av det dom sa. Julklapps utdelningen avstökades vid 19 tror ja. Jag fick bara saker jag hade önskat mig. trodde egentligen att jag bara skulle få en . men mommy är en snäll själ! :)
Vi avslutade kvällen med ett parti TP. Jag brukar aldrig vilja vara med när dom spelar det . men bara för att jag var så grymt uttråkad så deltog jag nu. Kan med stolthet säga att det gick gode bra för mig. jag ledde stort där ett tag. Sånt händer aldrig! Så lite kanske jag har ändå innanför pannbenet :P
Vi gav dock upp spelet klockan 23. Ingen ides spela klart.
Ja for hem och njöt av tystnaden ett tag. Mina små kusiner hade varit som tokiga hela kvällen. Skönt med tystnad.
Gick sedan ut på kalles. Njöt av bärsen och sen käk och sen hem.

Juldan.
Jag och sis startade upp rejält hos mig. sen blev det att kila över till eeerik. Där var det propp tjockt med folk. Sen kom marie,lumpa och anders lu dit. Ett tag efter det så kom ellen och hennes bröder dit! Jag hade så sjukt skoj! Det var galet att ha alla som jag tycker om på ett och samma ställe! Mycket nöjd var jag
Sen blev det statt och det var helt ok där. Roligt att träffa folk som var hemma. Fick spana lite + göra bort mig. men det var väl som en vanlig utekväll då :P
Ja tyckte att jag var i bra form. Så helt plötsligt så tyckte jag att jag nog minsann kunde klara en tequila också. dock var jag på väg att banga ur när det visade sig att tequilan inte var en 4a utan en 6a. Men .. ja är inte den som bangar. :P så dum jag svepte 6an och sen är väl det mesta en dimma ;) jag kommer dock ihåg ljus glimtarna från kvällen/natten. Vid halv 3 så fick jag sms av erik.. du ska till rum 626! Så efter lite krångel så hamnade jag där. Mr öhh. Förgyllde min kväll totalt!  
Natten bestod av mys och hångel. Galet bra! Kanske började nått där? Ja det återstår att se. dock fick vi inte vara själva så mycket under natten. Det var tydligen allmänt korståg till vårat rum :P
Otroligt muntert att folk kom in när man låg utan kläder i sängen! Fast jag kröp under täcket och låtsades som att det inte hände :P
Sen pga tequilan så fick jag snacka med toastolen några gånger också. att man aldrig lär sig läxan gällande tequila!
Men som sagt en galet bra natt! Har inte känt dom där känslorna på många år. Shit!
Morgonen kom alldeles för snabbt! :(

Annandagen.
Lumpa ringer och frågar vars jag är.
Jag svarar lite generat att jag är på ett hotellrum. Han frågar på vilket hotell? Jag ännu mer generad mumlar att jag är på statt.
Coolt säger han då ..  jag gick just därifrån!
Hahhaha . så lumpa hade också spenderat natten på statt :P
Vi hookade upp efter jag hade ringt och väckt sis som slumrade sött i min lägga. Vi  hasade oss över till bigboy. Jag drog en rejäl skank walk! Usch så sliten flicka! På bigboy blev vi stannandes ett bra tag. Sen blev det att vi gick till min lägga. Jag och sis bosatte oss i sängen och lumpa bosatte sig i min soffa. Där låg vi slitna som as allihopa! :P vi orkade knappt prata med varandra. så vi smsade till varann istället ;) hahhahah

Onsdag var jag död. Ellen kom förbi en sväng och myste med mig. fast sen återgick jag till att idisla :P
Torsdag var det samma sak. Förutom att vi fikade på roasters jag och sis och linnea. Mycket mysigt. Sen hängde vi på max en stund också :) och sen kom joel förbi och surrade hela natten :) alltid great att hänga med honom!

Sen blev det fredag. Då fick jag träffa stoor ett tag. Det var great! Saknar henne! förr var jag,mija och stoor en självklar trio. Men tiderna ändras. Dock mysigt att ha reunion ibland :)
Fredag = fest eller? Japp så blev det. först mys drack vi hos mig. det var jag,sis och anton bee. Sen begav vi oss till erik. Dock blev väl partyt inte lika lyckat som alla de andra partyna på senaste. Men trevligt ändå. Tror att det var för att det hade varit så mycket spännande folk med tidigare. Nu var det dom gamla vanliga grabbarna :P
Men jag röjde på bra ändå .. efterfest till halv 6. Då hade alla slocknat . ja försökte att sussa en stund en eeriks säng . fast det gick inte när det var snark på hög nivå :P jäklar vad alla snarkade! Så jag hasade mig hem istället.

Lördag sov jag bort hela dan tills det var dags att bakiskäka. När vi bakiskäkade så ringde erik och så fick jag en önskelista på allt som grabbarna önskade sig till deras bakishäng. Så jag och sis begav oss till kvantum och handlade bara gotte saker :)
Sen gick vi till erik och jag lekte jultomte och kastade godsaker omkring mig.
Istället för att dricka bärs så såg vi en mongis film om bärs istället. Beerfest hette den. sjukt rolig! Sen på natten så blev vi hungriga igen. Så då blev det max än en gång :)

Nyårsafton!
Startade upp med middag hos lindas far. Super gott var det! skönt med en lugn början på kvällen. Sen kom erik och hämtade upp oss i taxi. Då bar det av till ölla. En riktig grabbfest var det där :P sen blev det husfest några kvarter ner på annelund. Där hade vi det halv roligt. Eller trevligt var det ju. Men när jag hade bondat färdigt + varit med om tolvslaget då var jag less och sis också :p
Kan säga att jag inledde det nya året på ett ovanligt sätt. Hahah allt är lilians fel . utan troser en timme. Oj oj ! tur att man hade långklänning :P
Sen kom amer och skjutsade oss till erik . där blev det efterkäk och erik slocknade som vanligt :P då for jag och sis till punkthusen. Där blev det helt plötsligt slaggis. Alla slogs mot alla . mycket blod och polisen kom . så då drog vi vidare ja,sis och danne och danne. Vi for till danne. Där blev det efter efter fest med dåligt vin och musik diskussioner. Hahah tydligen så blev kontentan att jag var tondöv :P ja säger bara knappast! Vid 7 slocknade alla nåra timmar.
Sen steg vi upp och hasade oss över till max för att hooka upp med lilian och david. Skank walk nr 2 blev det för mig :P
Sen filmhäng hos öbba och sen hem till min sköna säng.

Jag är mycket nöjd med hela julen!
Och jag mår faktiskt bra just nu. Hoppas att det håller i sig! Planerar även för en ume trip den 20e. Mycket som lockar där borta!
Ja ska fortsätta att sköta mig och ta hand om mig och inte göra dumma saker. Kanske allt får fortsätta att vara bra då?
Ja vill de!

Grattis om ni har orkat att läsa ända hit! :P

Så gott nytt år på er!
Vet att det här året kommer bli mycket bättre än det förra.

Så..that´s it
Så.. adjö!