my fucking life..

Jag log åt dig. Jag såg rätt in i dina ögon och log åt dig. Jag vägrade skrämmas av dig. Jag vägrade dig den makten. Jag darrade inte ens när jag såg att du såg. Vet inte riktigt varför jag drog till med ett leende. Kanske ville jag försöka utmana mig själv på något vis. Det gick bra så länge jag stod en bra bit ifrån dig. Sen när avståndet blev mindre så kom panikångesten och gråten var nära. Blinkade bort tårarna och försökte hitta ett jämt sätt att andas på . förbannade mig själv för att jag inte klarade av att vara stark hela vägen.  Jag reste mig upp och med darriga ben så tog jag mig fram till bänken där jag kände mig fri igen.  Mammas blick , mammas närvaro har nog aldrig betytt så mycket för mig som det gjorde då. Mina ögon sa att mamma skulle rädda mig därifrån.  Men orden som jag fick ur mig var .. nu far vi , jag behöver inte vara här längre.
Jag blir arg när jag tycker synd om dig. Där sitter du och ser på mig som du anser bara ljuger. Där står jag och sjunger och faktiskt ler mot dig/er. Jag har varit rädd varje konsert att du skulle dyka upp. Har haft ont i magen av skräck för det. men du har hållit ditt löfte om att du skulle hålla dig borta. Jag kan inte hindra dig från att gå i kyrkan . jag kan inte hindra dig från att se dina vänner uppträda. Men jag kan inte heller hindra att jag blir så rädd för dig. Livrädd för den fruktansvärda känslan som kommer när möter dig. Jag vet inte om det är passande att skriva det som jag nu tänker skriva . men jag kan inte låta bli att undra.
Hur fungerar du nu? Kör du fortfarande med att du bryter ner den du älskar psykiskt? Tvingar du dig på henne fysiskt? Håller du fast henne när hon inte vill? Säger hon nej . lyssnar du då? Eller är det helt enkelt så att det bara var jag som fick se den onda människan? Är det därför som folk har så svårt att tro att du ens skulle kunna göra någon illa?
Jag önskar verkligen att du är en annan människa nu! Men även om du är en bättre människa nu så kommer jag för evigt vara rädd för dig. Rädd för hur du ska påverka mig. jag önskar att jag kommer att bli så stark att jag kan höja huvudet när jag ser dig. En dag kanske du inte kommer att påverka mig nå mer. en dag kanske jag inte mår illa mer.

En annan sak. jag sa att jag inte saknade vänskapen. Det var en hård grej att säga. Vill inte egentligen skriva om det här. Ville bara säga att det kommer alltid att finnas kärlek kvar i hjärtat hur det än blir.

Nu då jag har väntat så länge med att skriva så känns det som att jag borde göra en rejäl uppdatering. Men det är ganska trist att läsa mina uppdateringar. Så jag får väl försöka att dra ihop det på nått smidigt sätt.
För att vara en sjukskriven människa så har jag så ruskigt fullt upp! Det är inte många kvällar som jag är hemma och gör ingenting. Det är roligt att det är så. men jag klarar inte hur mycket som helst. Eller orkar. Jag känner mig trött i själen. Jag vet att det är tårar som är på väg. Vet att det är mycket för att jag trängde bort tårarna i söndags. Om jag håller inne med gråten så blir det som ännu mera fel. Jag är rädd för att bryta ihop i helgen. Och om jag inte gör det. då är jag rädd för hur jag kommer att må när jag kommer hem. :(
Varenda gång som jag har varit borta och kommit hem så har allt barkat. Jag orkar inte med en till svacka. Jag har ju ett jobb att sköta. På tal om jobbet.  Jag ska ju bara vara där 2 timmar eller 3 timmar per dag. Men jag kan lova er att på dom timmarna så går jag på som en idiot. Helt knäckt är jag när jag kommer hem. Jag tror inte att det är det som är meningen med att arbetsträna. Men om jag inte går på som en idiot och visar att jag vill jobba så mår jag dåligt och skäms istället. Så det är lika bra att gå på och vara idiot och sen vila när jag kommer hem. Jag trivs med att jobba. Det har jag alltid gjort. Men jag kan inte se mig som en kiosktant för resten av livet.  

Jobb ja. .
Idag har jag varit på af/försäkringskassan och gått igenom alla jobb och praktiker som jag har haft under mitt liv. Det var inte lite saker som jag hade hunnit med. Dock hade jag bara intyg från ica ghrans och där stod det att jag bara hade jobbat en månad. Det stämde helt enkelt inte alls. men efter ett telefonsamtal så hade jag dom ändrade papperna innanför min dörr. Leif är great!
Af kvinnan säger . här står det att du har jobbat på ett onlinetelemarketing ställe.  Men det står inte i dom här andra papperna . så hon ville ha en förklaring på varför.  Jag mumlar någonting om att jag bara jobbade där en månad eller 2 och att det blev kaos.
Af kvinnan tittar undrande på mig och ärlig som jag är så fortsätter jag att mumla om att det blev kaos för att jag hade ett förhållande med chefen. :(
Jag kommer aldrig att bli kvitt från det där kaoset!
Jag kände mig liten som en myra när jag försökte förklara mitt liv.

Efter jag hade varit hos af kvinnan så gick jag hem och kände mig värdelös. Sen ringde baby sis och vi styrde date på arbaillo.  Efter det tog jag tag i mitt liv. Gick hem och städade och diskade. Betalade räkningar som jag helst av allt bara ville slänga bort.  Konstaterade att eftersom att jag hade varit sjuk den här månaden så blev det inga pengar över till shopping i Uppsala. Fast det kändes ändå skönt när jag hade fått bort alla räkningar. Sen ringde jag och sa upp min telefon + försökte att ringa och säga upp 2 andra onödiga utgifter. Men dom hade så klart inte telefontid på kvällen . ska försöka att kirra det imorrn. Ska upp 9 och tvätta innan jag går till jobbet. Sen sprang jag omkring som en dåre för att dammsuga så fort som möjligt. Sen rusade jag iväg till kören.
Det här var dagen som jag skulle vara ledig och bara vila. Det gick inte så bra med det.
Avstyrde även bootycall .              

Från det ena till det andra. Nu när det börjar att bli ljust ute så borde jag må bättre. Det ska vara härligt när solen lyser och det är varmt trots att det ligger snö på backen.  Min kropp tycker ju att det är great när det är varmare ute. Men hjärtat påminns om en härlig vårvinterdag  för snart 11år sen.  Det är inte länge kvar nu. Drömmer om pappa varje natt nästan. Saknar honom fortfarande så att det gör ont. Pitholm är inte längre hans. Allt har förändrats. Men det är ju så livet är. Saker förändras. Men även fast det ska vara så .. så gör det ont ändå. Pappa skulle ha varit med i helgen. Pappa skulle vara där och se sitt första barnbarn döpas. Det är fint att hans syskon kommer att vara där. Jag tror att dom kommer i hans ställe. Speciellt hans bröder. Pappa var en otroligt älskad man. Det är mycket därför som det är så många som har omsorg om våran familj.
Pappas bästa vän har nu blivit vän med Sam. Dom är i våran skog i Ersnäs och går omkring och planerar och sånt där. Jag tycker att det är jätte fint att dom har blivit vänner. Jag vet att Erik är det för pappas skull och min mors såklart.  Det bästa pappa visste var att vara i skogen och röja och pyssla på. han ler nog från sin himmel när han ser Erik och Sam i skogen tillsammans. Det känns skönt att veta.  jag saknar närhet massor just nu. Jag skulle ge vad som helst för en stor pappa kram!

Närhet.
Jag kan ju inte det där med närhet. Inte närhet till andra killar i alla fall. Dom kommer för nära. Men just nu så vill jag att någon ska komma mig nära. Jag vill att någon ska hålla om mig och ge mig löften om framtid. Egentligen så är det väl inga ord jag behöver. Jag behöver kramas. Känna närhet utan att bli rädd. Utan att vara rädd för att räcka till. Men jag kan inte dom spelreglerna. Jag kan endast sex regler. Sex regler kan jag utan och innan.
För någon helg sedan så fick jag vara lycklig. Då menar jag altså sådär kräklycklig. Sådär lycklig så man bara vill ta hela världen i famn utan att släppa taget om den som gör en så lycklig. Jag svävade bort under 3 tryckarlåtar. Kände känslan att det kunde vara för evigt. Ja .. ja vet att det är smörigt. Och jag vet att jag inte pysslar med sånt.  Men just då ville jag aldrig gå ur hans famn. Under ute kvällen  så hade jag gått ifrån honom flera gånger. Bara för att jag visste att när jag kom tillbaka så skulle han stå där framför mig. det var ingen dröm. Han var där!
Men det var mycket som tog mig ner på jorden igen. Ett x behagade sig att prata med mig . det enda han dock gjorde var att göra mig generad. Vet inte riktigt vad han fick ut av det. men när jag inte pallar någonting så vänder jag på klacken och går. Det har blivit det bästa vapnet för mig . vända om och gå.
Jag fick närhet den lördag natten. Det var lite svårt att undvika närhet när man ligger kloss i kloss på min soffa :P
Min säng var upptagen av min kusiner. Så det fick bli soffan.  Jag fick dock gott göra honom dan därpå med massage. Min soffa är inte alltför bekväm att sova i. Vi halvsov och myste hela dagen tills det var dags att återvända till verkligheten. Han skulle tillbaka och jag skulle och sjunga.
Jag har insett fakta att jag går omkring och tror att jag är upptagen. Men det är klart att jag inte är det . jag är lika singel som jag nu har varit under 2 år. Det börjar närma sig 3 år snart. Dock tror jag mer på kärlek nu än vad jag gjorde förr. Jag blir störtkär när jag ser honom och är vid honom. blir galen när han tar i mig. njuter när han håller om mig. men när han försvinner så går det en vecka och jag blir normal igen. Jag vet att han har siktet inställt på att plugga nu i 2år.  Men kanske kanske så kommer han att vara hemma i sommar .. om han nu inte bara måste ut och resa. Längtar efter honom det gör jag . men så länge jag inte ser honom så håller jag mig på jorden. Och det är nog lika bra.
Vem vet det kanske kommer någon annan och får mig att känna på samma sätt.  Hur som helst .. ja är så sugen på närhet så jag blir knäpp just nu. Skumt att vara sugen på närhet och inte endast sex! Han den där mr öhh får mig att känna känslor som har varit på semester i flera år. Ville bara skriva det.  i väntan på en ny mys stund så får det bli booty calls istället. Och det är ok.

Medicin.
Den absolut bästa medicin som finns det är skratt. folk som får mig att skratta och som jag kan skratta med , dom människorna vill jag aldrig vara utan. Ska man hitta direkt till mitt hjärta så ska man få mig att skratta hejdlöst. Jag fick skratta tills jag hade ont i magen i lördags. Jag mådde som en prinssessa! Tack alla ni som får mig att skratta!

Nu orkar jag inte skriva nått mer . måste ladda för morgon dagen. Upp och tvätta sen 3 timmar jobb , packa klart och sen förhoppningsvis häng med min älskade sis! Inte länge kvar tills hon flyttar hem nu! Edith har fått feber så jag misstänker att hon inte kommer att vara med på något häng imorrn :(  och jag vill bara tillägga att jag är grymt avis på mina flickor som ska se Nelly f den 17mars! Vet att ni kommer att få det great i storstaden. Men tro mig . det unnar jag er! :)

Jag får ju en liten trip i alla fall. På fredag åker jag och mamma till Uppsala. Blir häng med släkten och äntligen får vi träffa hela marias familj också :) vi ska lyxa med brunch på ett fint hotell på söndagen . det blir intressant. :) vi åker sen hem på måndag kväll. Jag ska gosa och snusa på min brorson + skratta åt mina bröder. Det blir säkert great. Hoppas bara att jag klarar att inte bryta ihop. Jag vill orka!

Så that´s it
Så..
Adjö!  

Måste bara tillägga att det är grymt irriterande att bara har fått höra min nya favorit låt 3 gånger. Visst om jag hade varit en sån som hade laddat ner låtar så hade jag ju haft låten på ett kick. :P men det är mer spännande när jag slår på p3 street och önsketänker att låten ska komma ;) det är låten Get to know u  med Ricky. Låten är med i reklamen för desperata hemmafruar :) men jag får väl fortsätta att önsketänka. Jag är ju bra på det :P

En annan grej . jag har upplyst min mor om att hon aldrig använder sin laptop. Så jag tänkte att jag kanske skulle få adoptera den :) hon skulle tänka på saken.  Men så skumt det kommer att bli om jag byter ut min antika dator . inget surrljud som irriterar och söver mig. jag kanske kan då sluta anklaga min dator för att vara en man . ;)
För som det är nu så kan min ”han” inte göra 2 saker samtidigt utan att klappa ihop :P


mer än 50 ord..

Igår hade jag så mycket att skriva. Men nu står det still. jag försöker på alla sätt och vis att ta hand om mig själv. Försöker leva kvar i känslan som jag hade förra gången jag skrev. Just nu är jag lite bitter. Vi ska ha mys middag ikväll på Thaigarden. Jag såg fram emot det massor! Men jag kan tyvärr inte vara med för att jag har åkt på urinvägsinfektion igen! :( åh vad less jag blir! Har spenderat hela morgonen på toa och sen på vårdcetralen.  Jag har gett mig den på att det här inte ska göra mig ledsen. Vi får väl se hur det går.  Jag vill ju jobba! Jag känner att jag gör ett bra jobb. Stannar kvar längre bara för att jag göra färdigt saker. Känner att jag trivs som kiosktant. Jag har inte tid att vara hemma och vara sjuk!
Den här gången så har jag bett om att få starkare medicin än vanligt. Hoppas att läkaren går med på det . nu måste jag sitta här och vänta tills klockan blir 15 innan jag kan få ut min medicin. Jag vill ha den nu! Hoppas så mycket att jag får nått stark som dödar alla bakterier. Har fullt upp hela morgondagen och helgen. Ska t.om vara så duktig att jag ska stiga upp 7 för att tvätta. Det finns ingen återvändo nu .. jag måste tvätta! Bor man i ett hus med mest pensionärer så får man ta dom tider som blir över. Dom är så ruggit duktig på att sno ALLA tvätt tider. Förstår inte att man ens vill tvätta i min tvättstuga . man får utföra krig varje gång + att det kostar pengar. 20spänn minst. Men det är bara att göra sig krigsberedd och ta tag i det :P

Förra veckan så hände det inte så mycket förutom jobb. Det var underbart att känna sig trött och sliten av jobb och inte på grund av sjukdomen. Det kändes även så rätt att planera för helgen . Hinna tagga till ordentligt inför helgen.  

Fredagen så var vi och såg på fotbollscup . Jupp Hannah håå var och såg på sport! ;) hade även jätte trevligt. Roligt att se grabbar springa omkring och vara hurtiga och framförallt nyktra! :P det mest komiska är att de flesta utan dom fotbollsgrabbar som jag såg , det är dom som brukar vara fullast på stället när helgen kommer. :) vi var ett härligt crew som var och såg fotboll. Det blev mycket kommentarer och mycket skratt. Efteråt så började Max nerven säga till att det var dags för skräpmat. Så vi mellanlandade på Max och sen blev det film på strömnäs. Allt som allt en mycket trevlig fredag. :)

Lördag. Jag har även en rubrik för den kvällen nämligen .. Damer hittar fyllan!
Planen för kvällen var att vi skulle starta upp hos johannes och sen åka till Jacke och fira hans 28års dag. Jag var på strålande party humör när jag anlände till johannes. Jag hade startat upp dagen med att se på Så ska det låta. Artisterna som var med den här omgången dom var så sjukt bra! Låten Broken wings har aldrig någonsin låtit så bra! Rös som en tok! Låg och sjöng med i låtar och tävlade med mig själv. Börja dagen med att sjunga och lyssna på duktiga sångare och sångerskor .. underbart! Så när jag kom till partyt så slank snabbt en öl ner ,en öl till osv..  he gick fort helt enkelt ! Över taggad Hannah håå helt enkelt. Jag bjöd på min fuldans. Fuldansen är en dans jag tar till på dansgolvet när jag inte alls tycker om låten. Så om ni ser mig studsa omkring och tummarna uppe i högsta hugg , då kan jag lova att jag verkligen hatar låten som spelas :) den kommer väl upp nångång per ute kväll :P
Alla vi damer var på hugget och röjde som tokar. Man kan lugnt säga att det var våran kväll. Grabbarna kom lite i skymundan. Dom hann inte med i vårat tempo ;) kvällens låt blev Oasis Wonderwall. Fylle sången skar genom luften och vi skrålade det högsta vi kunde. Grym stämmning!
Efter en hel del upphånglingar av sis , historie berättande och en massa skratt så visade det sig att det inte blev nått kalas. Men vi var inte nödbedda. Vi styrde upp fest med små grabbar istället .P vi begav oss till Djupviksgatan där Anton bees lillebror hade partaj. När vi kom till Jonas så såg det ut som att dom hade haft en lugn grabbkväll. Deras kväll slutade genast att vara lugn när vi kom :P vi dansade ,röjde loss och allmänt betedde oss … Svinkul!!
Halv 12 tror jag att sis och mattan begav sig ut. Tror att det var enorm fylla som gjorde sig påminnd. Jag och edith stannade kvar och röjde ett tag till. Mina öl tog slut fort som tusan!  Jag tycker att det är ganska komiskt att man under sina 24 år faktiskt har lärt sig hur mycket öl man tål. Eller det är inte det som är komiskt . utan det komiska är att trots att man har lärt sig det , så händer det ändå att man testar gränsen ändå. Jäklar vad jag hittade fyllan! Eller man kanske ska säga att fyllan hittade mig :P
När ölen var slut och dom hade slutat attackera oss med Jonas inflyttningspresent så begav även vi oss mot Charles . ungefär där någonstans tappade jag minnet . jag minns att jag gick in på charles och missade att få en bricka. Så jag gick omkring och irriterade mig på att jag inte hade fått någon bricka. Fast jag var för full för att göra nått det. tror att jag begav mig till dansgolvet det första jag gjorde. Sen vet jag inte så mycket mer än att jag träffade mina Pitholmsgrannar . dansade med dom en stund. Det var jätte halt på dansgolvet så jag drog en splitt. Hahah nu är det ju inte så att jag är så vig att jag kirrar att gå ner i splitt . Istället för att dra en graciös splitt så sträckte jag knät ordentligt. Klant!! :)
Jag hookade upp med edith sen och så blev det dags för skräpmat. En otroligt onödig måltid på Bigboy. Jag var för onykter för att få ner nån mat. Synd på god skräpmat! :P  edith övergav mig sen ;) jag blev lat och högg en taxi och åkte hem.
Jag hann väl bara gå in i läggan innan det var dags att spy. Ajdöss junkfood! Sen släpade jag mitt tärda ass till soffan. Där blev jag sittandes i säkert 2timmar. Satt med skor och jacka på. sen gjorde jag en oerhört smart grej.  Jag plockade fram my precious kamera. Hade tydligen suttit och tagit kort från alla olika vinklar och avstånd på mig själv.  Hahahhahahaha…inte vackert!
Söndag vaknar jag av enorm benvärk. Jag hade tydligen lyckats sträcka benet ordentligt. Kunde inte röra mig. kom dock på min nattliga syssla så jag blev tvungen att ta mig upp och beskåda konstverken. Hahahah jäklar var jag skrattade när jag såg ca 50 bilder på mig själv från natten.  Det var bara att sitta och radera bort alltihop. Om någon annan hade sett dom så hade dom kunnat ta dom i utpressningssyfte och sälja dom dyrt. Så vackra var bilderna :P
Ligger sedan i min säng och leker stel 80åring. Det ringer på dörren så jag blir tvungen att ta mig upp igen. Denna gång så slutar det med att jag är påväg rakt in i mitt fönsterbräde för att jag är så stel. Så jag skriker aj aj oj oj! Har endast trosor och tröja på mig när jag öppnar dörren. Där utanför står en granne och säger .. hej! Du har glömt nyckeln i låset!  Jag mumlar nått om tack och oj och sen stänger jag dörren och återvänder illröd om kinderna till sängen. Än en gång .. KLANT! En otrolig tur att det var en kvinna som stod utanför min dörr. Annars hade det kunnat bli ännu mer pinsamt! Hahahhah

Jag ligger som en invalid hela dagen och funderar på gårdagen. Kommer fram till att inget blev som jag hade tänkt mig . men jag hade ruggit roligt ändå! Dock var det meningen att jag skulle vara med sis hela kvällen. Tror att det blev så att vi var på Charles i omgångar :P  jag tror att det första gången som alla ladyz var skitfulla samtidigt :) alla hade vi haft det svinroligt fast på olika sätt och med olika männsikor också tror jag :)
Invalid som jag var så var jag inte sugen på att åka på körövning. Bakis + invalid inte bra kombo. Så jag tänkte att om jag inte engagerar mig i att försöka kirra skjuts så kanske jag slipper. Men klockan sex så fick mess. .. Hej! Vill du åka med mig idag.  Då var det kört! ;)
Nu kan man ju tänka att man inte behöver använda benet när man ska sjunga. Ack så fel man kan ha. Under pite gospels övningar så ska man stå. Just den här kvällen så skulle vi även göra en massa övningar. När vi sjöng upp oss så skulle vi vara riktigt mjuka i kroppen och böja benen och helt enkelt tjorva på en massa med benen. Ni kan tänka er hur stela 80åringen såg ut :P ingen vacker syn! Jag såg ut som morsan när hon ska digga musik ;)

På måndagen så var det bättre i benet så jag kunde jobba trots sträckning. Fast jag var fortfarande i 80års åldern. När jag böjde mig ner för att ta upp nått så var det på gränsen att jag skulle kunna ta mig upp igen. Skönt var det att jag bara jobbade 2 timmar den dagen.  Sen tyckte jag att ja var värd skräpmat. Babysis kom och höll mig sällskap medans jag käkade. Sen gick vi till henne och anders. Fick se på deras bäbis. En jätte fin katt som heter Selma. Jätte jätte fin var hon!  Det är härligt att babysis har flyttat in till stan igen! Trots att det bara var någon timme sen jag hade käkat så blev jag hungrig igen. Så jag fick äta go middag med dom :) hängde hos sofia tills det var dags att gå till bokcirkeln. Bokcirkeln var trevlig som vanligt.  Vi pratade om människor som motiverar en osv.   sen när jag slog på mobilen så hade jag ett booty mess. En gång per år så blir jag kär i denna människa men även en gång per år så blir jag så gruvligt less på honom också . nu är vi inne på less. Fast sex är ju aldrig fel ändå ;)  men jag styrde först bort det. jag var ju stel som en 80åring! Hur klåån kan man ha sex då? Efter en msn stund och hållit lite på sträckbäcken + diskuterat lite teori så blev det ett bootycall när natten närmade sig. Hahahha vi var som stela pensiornärer båda två :P

Tisdag .. var lite mindre stel då . jobbade som en tok hela eftermiddagen. Stannade kvar en timme längre så jag jobbade 4 timmar. När jag börjar med nått så måste jag göra det klart innan jag går därifrån. Det var tänkt att jag skulle till AF på morgonen .. men jag skippade det. det kändes så trist att gå dit.  Men synden straffade sig :P
Jag står och packar upp varor och så ser upp och där står en kvinna som jag känner igen, kan dock inte placera henne . jag säger hej lite blygt . hon säger hej tillbaka. Sen kommer hon fram till mig och då får jag ut mig ett tveksamt hej igen.  Så säger hon . du skulle ju vara hos mig i morse! Då klickar det för mig.. OJ det är ju AF kvinnan! KLANT HANNAH! Bra att inte ens känna igen kvinnan som man skulle ha haft möte med samma dag. Pinsamt!  Jag löste allt på bästa smidiga sätt dvs .. jag blå ljög! Usch för mig! ;)
Efter arbetsdagen så var jag tvungen att inhandla choklad. Hade stått och packat upp chokladkakor och chokladlusten blev oerhört stark :) så när jag gick så hade jag 2 chokladkakor med mig.. det var sååå gott när man hade läskats sålänge!  Eller länge och länge i alla fall 20min ;)
På kvällen så kom mija mary kaay förbi. Hon hade med sig en förtidig alla hjärtansdag present. En godisburk med salt mix! :) fast jag tror att hon var mest sugen på burken själv ;P

Onsdag. Sov bort hela dagen. Det började komma kejde alla hjärtansdag mess redan på förmiddagen. Även egen gjorda mess också.  så då tänkte jag .. tänk om jag skulle knåpa ihop ett eget mess och skicka till alla mina vänner.  Så jag tog tag i det och skickade följande mess.. tja sötskalle! Ville bara säga att jag gill dä! Inte bara på denna fåniga dag ;) utan alla dagar under hela året! Hoppas att du har en bra dag. Puss och kram!
Tror att jag skickade det till nästan hela min telefonlista. Fick sååå otroligt fina mess tillbaka. Glad att jag skrev messet.  På tal om glad i mess mening. Igår fyllde sl 30år .  jag velade hela dagen om ifall jag skulle våga skicka nått grattis mess eller inte. Skickade ett förra året men fick inget svar tillbaka. Så jag gjorde en deal med mig själv.  Jag hade inte kvar hans nr i mobilen, så om jag kom ihåg nr så skulle jag skicka annars strunta i det. kom ihåg ett nr. testade att skicka det till 18100 och jodå nog tillhörde nr honom. måste vara inpräntat långt in i min hjärna. Så jag skickade ett väldigt allmänt grattis mess till honom.  trots att mamma hade rådgivit mig att inte skicka nått.  Men jag fick faktiskt ett svar denna gång. Oj vad glad jag blev! Han har betytt så otroligt mycket för mig och det var jobbigt när han bara försvann.  Men det var fint att han kunde vara hövlig och svara på  messet. Tack för det Sl!
Innan kören så åt jag middag med mamma och hennes Sambo :) fick min årliga present av mamma. Gelehjärtan! Sen var det körövning.  Jag har ju hittat min plats i amatör kören nu.  Jag är yngst och styr och ställer lite grann:P blev väldigt förvånad när det kom 2 nya tjejer som skulle vara med. Dom är yngre än mig eller lika gamla . båda flickorna har jag festat med hos eerik. Det kändes lite skumt och pinsamt att träffa dom där på kören. Våran “så som i himmelen “ kör är ju väldigt speciell. Men dom verkade tycka att det var roligt ialla fall. Så det var ju bra:)
Vi ska sjunga nu på söndag. Bland annat så ska vi sjunga ..Oh happy day. Det kommer att låta fruktansvärt dåligt! Det låter bara bra på det stället där man ska ta i mer på. vi har en solo sångerska med oss denna gång då vi ska sjunga. dom andra sångerna som vi ska sjunga är jätte fina och vackra.. men oh happy day kommer inte att bli så happy :P oj så pinsamt! Om ni har sett en värsting till syster så vet ni hur sången går. Den är ju hur cool som helst!  Men INTE när Born again gör den. vi ska ju även då agera gospelkör. Det kommer inte att gå att få medelålders people att ens gå i takt . oj oj !
Men jag hoppas att vi tar den sången sist för då missar jag den :P jag har ju körövning direkt efteråt. Det blir en späckad söndag .

Imorgon så ska vi parta igen. Jag hoppas att jag är kryare då. Jag vill verkligen vara med sis och edith imorrn! Jag har inte tid att vara sjuk! En glad nyhet är även att Mr ööh kanske kommer hem i helgen .. åh vad great det skulle vara! Jag har styrt bort att mina kusiner ska sova här på fredagen om i så fall att han kommer hem . så ifall han kommer så kan jag bara vara med honom på fredagen. Men det är bättre än inget :)
Lördag så blir det bara att vara med släkten hela dagen. Farmor fyller 80 så vi ska ha kalas för henne på Kullengården.  Jag ser verkligen framemot att sitta och ha tråkigt på lördagkväll :P  näe det blir ju trevligt att träffa kusinerna såklart :) sen ska jag ,linda och malin mysa resten av kvällen i min lägga.
Det är fullt upp hela helgen!
Sen då uppsjungning på söndagen + körövning.
Som sagt.. jag har inte tid att vara sjuk!

Förövrigt så kan man göra mer än 50 ord av Lundström :)
Och nu är det inte långt kvar tills jag får hämta min medicin.. yes!

Så..that´s it
Så.. adjö!
 
 


erase, replace ..new face!

Gör dig själv illa, och andra.  Bryt ihop. Bli arg . stäng in dig. Inse att saker inte fungerar. Umgås med mamma. Ta det lugnt. Få hjälp. Få perspektiv. Skratta åt eländet och gå vidare. Hitta nya ljuspunkter , glädjeämnen och unna dig nått fint .  framförallt börja om!

Det har varit så svart i mitt huvud i 2 veckor nu. Ångesten kom och dödade allt som fanns inom mig.  jag var beredd att ge upp. Tänkte att nu försöker jag igen. Ta bort mig från denna värld. För nu orkar jag inget mer. kändes som att jag var långt under botten. Jag bara sjönk och inget kunde stoppa mig.  först grät jag i en vecka. Sen hände en fruktansvärt jobbig sak och då var jag sängliggandes hela veckan därpå.

Förra måndagen så började arbetsträna på kiosken Gottis. Jag släpade mig över gatan och gick dit med tungt hjärta. Jag mådde verkligen fruktansvärt dåligt! Hade yrsel hela dagen för att ångesten höll på att äta upp mig. 2 timmar har aldrig någonsin varat så länge :(
Jag fick börja med att fylla på lösviktsgodiset. Det gick ganska kasst. Jag tappade en massa i golvet hela tiden för att jag var så yr. Halvsvimmade i huvudet hela tiden. Ni vet sådär så att det blir blackout hela tiden. Dom 2 timmarna var över tillslut så jag fick gå hem.
Jag var så ledsen och arg över att det kändes som att jag inte alls var redo för att jobba.  Arg för att det kändes som att det där jobbet var inte alls nått för mig. tråkigt och trist alltihop!
På kvällen så var det meningen att vi skulle vara hos mig och ha bokcirkel. Jag hade ganska mycket stress över det också så jag ringde och sa att jag var sjuk.
Jag skämdes för att jag inte orkade göra nått som jag hade lovat. Men det var inte så mycket att göra åt det . jag begravde mig i sängen för resten av kvällen. Fortfarande yr och mådde illa + ont i huvudet.  Jag har aldrig annars ont i huvudet. Men då hade jag det.
På natten så brakade helvetet lös.  Jag vaknade och var törstig så jag klev upp för att dricka vatten . svimmade och föll som tur var rakt på min soffa. Tänkte att det var bäst att kliva upp och gå och öppna balkongdörren för att få lite luft. Så jag ställde mig upp och då svimmade jag igen och föll baklänges över mitt glas soffbord. Jag slog hela ryggen . gled sen ner från bordet och slog huvudet i sidan på bordet. Hamnade medvetslös på golvet och all kontroll släppte och då jag vaknade till liv så hade jag kissat på mig :(
Jag låg i min egen urin och grät , visste att jag hade nått botten! :(
Kröp sen till telefonen och ringde till mamma. Jag var så fruktansvärt rädd! Rädd för allt, rädd för att ställa mig upp och rädd för att jag hade tappat kontrollen totalt.  
Mamma pratade med mig en halvtimme och hon var kvar i luren medans jag duschade. Hela jag skakade och hade frossa. Tårarna bara rann och rann. Hasade mig över till sängen sen och kröp ner med badlakan och allt.

Tisdagen så kunde jag inte röra mig. kunde knappt sätta mig upp i sängen för att jag hade så sjukt ont i ryggen. Låg som en invalid och bara grät. Jag hade ingen mat hemma så jag kunde inte äta nått heller. Ringde tillslut till mija och frågade om hon kunde gå och handla smör och bröd åt mig. ängeln mija gjorde det! hon kom med en kasse full med bra saker. Jag skämdes som en hund för att jag hade varit tvungen att be henne om hjälp. Vet att hon har fullt upp med sitt. Hemskt att låta henne komma in i min lodis lägenhet och se kaoset som var där. Fast hon visste ju inte hur mycket kaos det var tack och lov.  Jag  vilade sen bort hela dagen och sen kom mamma och hämtade mig.  då skämdes jag igen . jag visste att mamma skulle ha främmande på kvällen och att hon inte hade tid att ta hand om mig då.  Jag ville inte vara i vägen när dom hade träff med sin kvinnogrupp.  Men mamma sa att hon ville att jag skulle sitta me med dom . det var jätte bra att jag gjorde det.!  det slutade med att jag fick gråtandes berätta om min depression och hur mitt liv är och hur jag tänker. Alla kvinnorna tyckte att det var jätte intressant. Dom bad sen för mig. jag kände då att det var det jag behövde. Det var ju inte bara jag som pratade den kvällen. Det var flera utav kvinnorna som var oroliga för sina barn för att dom mådde dåligt. Så vi bad för alla barnen. Det kändes bra! Och jag slapp ha dåligt samvete för att jag berättade om mitt liv och mina tankar. Dom här kvinnorna kände ju inte mig på något vis. Mycket skönt!

Resten av veckan så växlade jag mellan att vara hemma hos mig och gråta , eller hemma hos mamma. Det blev inge mer jobb den veckan. Jag hittade till min glädje en burk med pronaxen i mitt skåp. Så jag knaprade på dom och försökte vänta ut smärtan i ryggen . men yrseln höll sig kvar hela veckan.  Själv så växlade jag mellan gråt och ilska. Om jag hade pratat med mina vänner under mina arga utbrott så hade vi nog inte varit vänner nu. Mija lyckades att ringa mitt i ett sånt. :( men jag lyckades parera och gå till ett gladare ställe i hjärnan så jag dödade inte våran vänskap. Tack och lov!  Jag vet inte alls varför jag var så arg. Det bara kokade i mig! mamma fick tyvärr utstå en hel del fräsningar från mitt håll. Fast jag kom sen på att det var för att jag inte hade fått i mig nå nikotin på 2 veckor. När jag hade insett det så gick det bättre med ilskan. Fast det var ganska skönt att vara arg. Fast lite jobbigt att vara arg när jag inte visste vad jag var arg åt. (har dock inköpt en snusdosa nu)  men jag ska ändå försöka att skära ner på intaget. Har återvänt till mini portionerna nu så det är ju alltid ett steg i rätt riktning.:P

Fredagen så tog jag tillslut tag i mitt kaos. Städade läggan skinande ren! Vädrade ut sjukdom och instängdhet. Kunde dock inte röra mig speciellt bra efter det. stel som en 80åring. Erik och hecka ringde och fick höra om mitt elände. Jag försökte få dom att köpa skräpmat åt mig fast dom vägrade. Erik sa att om han skulle fixa mat åt mig så skulle det minsann vara hemma lagad mat. Dom trodde att jag hade svimmat för att jag inte hade ätit ordentligt. Fast det var inte därför. Men i alla fall så lovade erik att han skulle laga mat till mig. så jag städade klart och släpade mig över till honom. när jag kom dit så var han i full färd med att kirra mat till mig. det blev en sjuk mängd stark köttfärs och bläckfiskpasta . Erik la för mig ett berg med mat. Det skulle inte bli något film tittande föränn jag hade ätit upp allt. Men jag orkade inte många tuggor. + att bläckfiskpastan var ingen hit :P men det var verkligen super gulligt av honom att laga mat åt mig! tillslut gav hecka och erik upp försöket med att jag skulle äta upp allt innan film. :) så jag fick ställa ifrån mig maten och skratta åt en mongis film. Mycket bra medicin måste jag säga! :)  stannade bara där till midnatt och sen for jag hem och la mig igen.

Lördag . vaknade och gick och duschade bort sjukdom. Tog på mig normala kläder och åkte sen till mamma. Det var tur för min kusin och hennes familj kom och hälsade på.  jag fick skratta åt ett grymt charmigt kusinbarn. Wilmer var helt galen! :) jag fick kvalitetstid med min storkusin. Kan prata med henne om allt! Vi bestämde att jag skulle komma och sova över hos dom under sportlovet.  Dom bor i Kalix så jag träffar inte dom så ofta. Jag har kommit på att det är precis sånt där jag behöver. Få prata i lugn och ro och bara ta det lugnt på mitt vis. När jag åker och hälsar på dom så ska jag passa på att fråga Linda om en massa saker. Jag ska be henne berätta om mormor. Hur hon såg på henne. jag försöker fråga mamma när jag funderar kring mormor, men det blir för nära för mamma att prata om . det var Linda som hittade mormor när hon hade hängt sig. Linda var typ 15 år då.  Jag kan tänka mig vilka mardrömmar som hon måste ha haft! Huvva ! :(   hon har fått kämpa med mycket!
Jag längtar efter att få prata med henne snart igen. Otroligt fin och underbar människa är hon!
När lindas familj hade åkt så var det dags för melodifestivalen. Jag och mamma bänkade oss framför tvn med chips , dip och godis. Jag lyckades nästan få mamma att sitta still en timme :P
Melodifestivalen är ju kass nuförtiden. Jag älskade att se på det förr när det var storband och endast en kväll! Nu låter dom juh  nästan vad som helst uppträda. Trist! Fast det var roligt att sitta och spy lite galla över låtarna ;)

Söndag så spenderade jag halva dagen i sängen och såg OTH. Sen på kvällen så var det övning med pite gospel. Jag bävade för att stå upp och öva. .men jag klarade det! fast jag såg i kors av trötthet sen. Den stela 80åringen lämnade mig ej. Efter kören så for jag och mamma och handlade mat. Jag hatar att handla får ångest när jag ska göra det. jag vet inte varför men det är så.  nu kunde jag ju inte handla själv och bära när ryggen var trasig. Jag pekade och mamma la i vagnen. Jag köpte inget onyttigt heller . mycket stolt över det  :)

Idag har det varit början på ett nytt kapitel i mitt liv. Jag steg upp och gjorde mig fin och gick till jobbet utan att känna mig som en lodis. Kom till jobbet och kände hur livslusten började komma tillbaka. Jag har burit och haft mig hela dagen men ryggen pallade det. kom dock 10min försent men jag stannade kvar 30 min extra bara för att jag inte ville gå därifrån :) dom 2 timmarna gick som en dans idag! Yes!!
Gick sen hem och vilade en stund. Klev upp sen och lagade riktig middag. Lagade mat from scratch! Kanske inte så stort för andra men det var stort för mig!  jag brände inget och inget kokade över + att det blev gott! Städade sen undan och förberedde för bokcirkeln. Den här dagen kände jag ingen stress över att jag skulle ha hand om bokcirkeln. Jag har gått och små gnolat för mig själv hela dagen också. det är ett säkert tecken på att jag mår bättre :) upptäckte att min fönsterlampa hade dött så då gnolade jag iväg och gick och köpte glödlampor . jag tog vägen förbi indiska och när jag går så ser jag nått fint glimma där på sidan. Stannar upp och ser guld! Fast jag skyndar vidare inhandlar det jag skulle handla . fast jag kan inte låta bli att ta vägen förbi indiska igen. Hips vips så hade jag köpt ett par örhängen och 7par armband + ljus . så jag kom hem med guld :) det skönaste var att jag tyckte minsann att jag förtjänade att köpa lite guld åt mig själv ;) ok det var ju inte riktigt guld .. men jag blev glad ändå :)
Sen kom mitt främmande och det blev en mysig kväll , jag var en rekorderlig värdinna :)
Så idag är jag stolt och jag kan sova i lugn och ro. Så även om det bara var idag som jag fick gnola så är jag nöjd med det.
Fick även veta idag att när det vankas dop i Uppsala så kommer större delen av släkten av delta . det blir great! Vi trodde att det bara skulle bli våran familj och marias familj + j och ms vänner. Men nu blir det släkt partaj istället!

Tillsist så vill jag bara dela ut diplom.
Diplom till mija som kom som en räddande ängel och står ut med en 80årig gnällkärring!
Diplom till mamma för att hon är den bästa mamman en sjukskalle kan ha!   
Diplom till mig själv för att jag klarade galant att vara jag idag!

Jag håller mina tummar och knäpper mina händer och hoppas att det fortsätter att ljusna.

Så..that´s it
Så.. adjö!